Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Elgeka συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Food Expo 2022

Προϊόντα επτά ελληνικών οινοποιείων που ανήκουν στο δίκτυό της θα παρουσιαστούν στην έκθεση. Θα υπάρξει και ομιλία για τις προοπτικές της οινοποίησης.

H Elgeka συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Food Expo 2022

Ξεχωριστή παρουσία θα έχει η ELGEKA στη φετινή FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις μεγαλύτερες στον κλάδο της παγκοσμίως, που θα λάβει χώρα στις 12-14 Μαρτίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά στο περίπτερο ELGEKA wines (Hall 1, θέση Α18-Α26) μία ποιοτική ποικιλία επιλεγμένων ελληνικών οίνων, καθώς και να ενημερωθούν για τη σημαντική παρουσία της εταιρείας στο χώρο της εμπορίας του ελληνικού κρασιού, που ενισχύει δυναμικά τη διανομή και την εξωστρέφεια επιλεγμένων Ελληνικών Οινοποιείων, όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου.

Tα προϊόντα επτά ελληνικών Οινοποιείων του δικτύου της ELGEKA, που έχουν διακριθεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες της έκθεσης. Πρόκειται για το κρασί από τον βιολογικό αμπελώνα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τα κρασιά του Κτήματος Γκλίναβος, με τον ορεινό χαρακτήρα της περιοχής της Ζίτσας, τη μεγάλη οικογένεια κρασιών της Πατραϊκής Οινοποιίας, το φημισμένο The Wine Barrel, τα κρασιά από Ξινόμαυρο της Symposium Cellars, τα κρασιά Μονοξυλίτης, εμπνευσμένα από τον ιδιαίτερο αγιορείτικο τρόπο ζωής, από το Μετόχι της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου, και την μοναδική ποικιλία Μοσχάτο Τυρνάβου καθώς και τα αποστάγματα του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη FOOD EXPO 2022, η ELGEKA διοργανώνει τη διάλεξη με θέμα «Ατενίζοντας το μέλλον: οι τάσεις, οι ποικιλίες και η οινοποίηση της επόμενης πενταετίας», την Κυριακή 13 Μαρτίου, στις 12:30 (αίθουσα C2), με ομιλητή τον Γιώργο Κοτσερίδη, Καθηγητή Οινολογίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του Εργαστηρίου Οινολογίας και Αλκοολούχων Ποτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v