Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καραμολέγκος: Επιτυχής η δημόσια πρόταση, προχωρά σε squeeze out και έξοδο από το ΧΑ

Ο προτείνων και τα συντονισμένα πρόσωπα ανακοίνωσαν ότι θα ασκήσουν το δικαίωμα εξαγοράς (squeeze out) και στη συνέχεια θα συγκληθεί έκτακτη ΓΣ για τη διαγραφή των μετοχών από το Χρηματιστήριο.

Καραμολέγκος: Επιτυχής η δημόσια πρόταση, προχωρά σε squeeze out και έξοδο από το ΧΑ

Το 97,57% της Καραμολέγκος ελέγχει η Εμ. Καρ. Μονοπρόσωπη και τα πρόσωπα που ενήργησαν συντονισμένα στην προαιρετική δημόσια πρόταση για την εισηγμένη. 

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο χρηματιστήριο, κατά τη διάρκεια της περιόδου αποδοχής, 19 μέτοχοι αποδέχτηκαν τη δημόσια πρόταση (στα 3,22 ευρώ), προσφέροντας συνολικά 24.666 Μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 0,26% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. 

Ταυτόχρονα, μέχρι τη λήξη της περιόδου αποδοχής, ο προτείνων απέκτησε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών συνολικά 366.643 μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 3,85% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

Επομένως, όταν ολοκληρωθεί η εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση των μετοχών, ο προτείνων και τα συντονισμένα πρόσωπα θα κατέχουν συνολικά 9.289.460 Μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό
περίπου 97,57% της εισηγμένης.

Η καταβολή του προσφερόμενου τιμήματος στους αποδεχθέντες μετόχους θα ξεκινήσει αύριο, 8 Απριλίου. 

Περαιτέρω, ο προτείνων και τα συντονισμένα πρόσωπα ανακοίνωσαν ότι θα ασκήσουν το δικαίωμα εξαγοράς (squeeze out) και στη συνέχεια θα συγκληθεί έκτακτη ΓΣ για τη διαγραφή των μετοχών από το Χρηματιστήριο. 

*Δείτε την ανακοίνωση της Καραμολέγκος στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό". 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v