Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοιξε τις πύλες του το The Ellinikon Experience Centre

«Η μεγάλη αστική ανάπλαση ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των επισκεπτών. Όλοι μπορούν να αγγίξουν το αύριο του Ελληνικού σήμερα, μέσα από ένα βιωματικό ταξίδι στο μέλλον». Η ανακοίνωση της Lamda Deνelopment.

Ανοιξε τις πύλες του το The Ellinikon Experience Centre

H Lamda Deνelopment παραδίδει στο κοινό το μοναδικό Κέντρο Επισκεπτών The Ellinikon Experience Centre, το μεγαλύτερο του κόσμου στο είδος του, που άνοιξε τις πύλες του σήμερα. Μέσα από μοναδικά φυσικά και τεχνολογικά εκθέματα και ψηφιακές δράσεις, οι επισκέπτες του Κέντρου θα ανακαλύψουν σε βάθος το μεγάλο έργο της ανάπλασης του Ελληνικού και θα ταξιδέψουν από σήμερα στο μέλλον, σε μια βιώσιμη, έξυπνη και καινοτόμο πόλη που γίνεται πραγματικότητα μέρα με τη μέρα.

Μέσα από πέντε θεματικές ζώνες με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και βιωματικές εμπειρίες, αποκαλύπτεται η πλούσια ιστορία του Ελληνικού και τα φιλόδοξα σχέδια της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Τα ιστορικά ορόσημα και τα εμβληματικά έργα που συνθέτουν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του The Ellinikon «ζωντανεύουν» μπροστά στα μάτια των επισκεπτών σε μια εντυπωσιακή, διαδραστική μακέτα.

Παράλληλα, το κοινό μπορεί να περιηγηθεί με ένα διαδραστικό ποδήλατο στο Πάρκο του Ελληνικού, στο μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης με έκταση που ξεπερνά τα 2 εκατ. τ.μ. Ακόμη, με διαδραστικό σκάφος θα ταξιδέψει στην αναβαθμισμένη ακτογραμμή και στη μαρίνα του The Ellinikon και θα ανακαλύψει πώς η τεχνολογία αλλάζει ριζικά τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και «συνδεόμαστε», μέσα σε μια «έξυπνη» πράσινη πόλη που θα αποτελέσει παγκόσμιο σημείο αναφοράς. Επιπλέον, θα περιηγηθεί σε μια από τις υπερσύγχρονες κατοικίες του The Ellinikon και θα γνωρίσει τι σημαίνει να ζεις σε ένα «έξυπνο» σπίτι του μέλλοντος που προσφέρει μια νέα διάσταση στο σύγχρονο τρόπο ζωής, με επίκεντρο τον άνθρωπο.

«Το μεγάλο έργο του Ελληνικού ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των επισκεπτών. Όλοι μπορούν να αγγίξουν το αύριο του Ελληνικού σήμερα, μέσα από ένα βιωματικό ταξίδι στο μέλλον. Το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο στην Ευρώπη, το παράκτιο μέτωπο 3,5 χλμ., τα εντυπωσιακά κτίρια με την υπογραφή κορυφαίων διεθνώς αρχιτεκτονικών γραφείων, οι τεχνολογίες που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την ποιότητα της ζωής και της καθημερινότητάς μας σε μια μοναδική αρμονία με το περιβάλλον, αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια μας», δήλωσε ο κ. Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Deνelοpment. 

Το Experience Centre, που στεγάζεται σε ένα από τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας που είναι χαρακτηρισμένα από το Υπουργείο Πολιτισμού ως νεότερα μνημεία της ελληνικής ιστορίας, υποδέχεται καθημερινά το κοινό από τις 10:00 μέχρι τις 21:00. Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ απαιτείται προκράτηση θέσης μέσω της ιστοσελίδας https://www.experiencecentre.theellinikon.com.gr.

Το Κέντρο Επισκεπτών βρίσκεται μέσα στο Experience Park, το νέο βιωματικό πάρκο που είναι πλέον ανοιχτό για το κοινό καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 23:00. Η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικό, ενώ υπάρχει και χώρος ελεύθερης στάθμευσης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v