Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαγωνισμός προσφέρει ακριβές αντίγραφο του σπιτιού σας για το... κατοικίδιό σας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να κερδίσουν ένα ακριβές αντίγραφο του σπιτιού τους σε μικρογραφία, για τους αγαπημένους φίλους τους.

Διαγωνισμός προσφέρει ακριβές αντίγραφο του σπιτιού σας για το... κατοικίδιό σας

H Berkshire Hathaway HomeServices έρχεται με έναν μοναδικό διαγωνισμό, προσφέροντας το ιδανικό σπίτι για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να κερδίσουν ένα ακριβές αντίγραφο του σπιτιού τους σε μικρογραφία, για τους αγαπημένους φίλους τους. Στην καμπάνια Pawfect Home Sweepstakes, συμμετέχει και το Eλληνικό γραφείο της εταιρείας, όπως η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέχρι τις 6 Ιουνίου η Berkshire Hathaway HomeServices δίνει στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να κερδίσουν για τον σκύλο, τη γάτα, τη σαύρα, το πουλί, το κουνέλι ή ακόμα και το χρυσόψαρό τους, ένα ειδικά διαμορφωμένο σπίτι που θα φιλοξενήσει τον καλύτερό τους φίλο!

Ο κ. Κυριάκος Ξύδης, Managing Partner της Berkshire Hathaway HomeServices Athens Properties, δήλωσε σχετικά: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της κτηματομεσιτικής αγοράς, ένας διαγωνισμός  να απευθύνεται αποκλειστικά στα κατοικίδια των συμμετεχόντων. Ένα κατοικίδιο δεν είναι απλώς ζώο φροντίδας, αλλά αποτελεί τον πιο αφοσιωμένο μας φίλο και είναι η δική μας σειρά να δείξουμε την έμπρακτη αγάπη μας. Η εταιρεία μας δεσμεύεται ώστε όλα τα μέλη μιας οικογένειας, να αισθάνονται κοντά μας όχι μόνο σαν στο σπίτι τους, αλλά να έχουν το δικό τους»   

«Τα κατοικίδια είναι αυτά που κάνουν ένα οίκημα σπίτι και όπως όλοι ξέρουμε, σε ό,τι αφορά τον χώρο αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εκείνα είναι που ουσιαστικά κάνουν κουμάντο εκεί» δήλωσε η κα. Christy Budnick, Διευθύνων Σύμβουλος της Berkshire Hathaway HomeServices. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε στον καλύτερο φίλο των πελατών μας κάτι πιο ουσιαστικό από λιχουδιές ή παιχνίδια: ένα ειδικά διαμορφωμένο σπίτι για τα ίδια».

Για  συμμετοχή στην κλήρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site BHHSpawfecthome.gr μεταξύ 25 Απριλίου 2022, 7:00 π.μ. και 7 Ιουνίου 2022, στις 06:59 π.μ. ώρα Ελλάδος. Όριο συμμετοχής μία είσοδος την ημέρα ανά άτομο. Η κλήρωση είναι ανοιχτή σε νόμιμους κατοίκους Ηνωμένου Βασιλείου, Ελλάδας και Ισπανίας, οι οποίοι είναι άνω των 18 ετών εντός του χρονικού πλαισίου της συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό επισκεφθείτε: ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v