Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αύξηση τζίρου 34% για τον όμιλο Elton το πρώτο τρίμηνο

Θετικά τα στοιχεία για το πρώτο πεντάμηνο, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο εισηγμένος όμιλος. Ελεγχόμενη επανεκκίνηση για τη θυγατρική στην Ουκρανία.

Αύξηση τζίρου 34% για τον όμιλο Elton το πρώτο τρίμηνο

O Όμιλος ELTON, συνεχίζοντας την ίδια πετυχημένη και ανοδική τάση της προηγούμενης χρήσης 2021, βασιζόμενος στα πραγματικά δεδομένα έως τα τέλη Μαρτίου 2022, ανακοινώνει προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ότι σύμφωνα με αυτά, ο κύκλος εργασιών για το 1ο τρίμηνο του έτους ανήλθε στα 44 εκατ. ευρώ και παρουσίασε σημαντική άνοδο, της τάξεως του 34% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο της προηγούμενης χρήσης ενώ βάσει των έως τώρα δεδομένων, αντίστοιχα θετικά είναι τα στοιχεία για τις επιδόσεις και για το 1ο πεντάμηνο του έτους.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του στο Χρηματιστήριο ο όμιλος, οι θετικές αυτές επιδόσεις αφορούν σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου εκτός της Ουκρανίας, λόγω των γνωστών σε όλους δυσμενών εκεί συνθηκών. Παρόλα αυτά, από τα μέσα του μήνα Απριλίου, η ουκρανική θυγατρική ετέθη σε ελεγχόμενη επανεκκίνηση λειτουργιών με προοδευτική ενεργοποίηση των πωλήσεων, κάτι που αποτελεί αξιοσημείωτη εξέλιξη και επιδεικνύει αφοσίωση της Διοίκησης και των Ανθρώπων του Ομίλου για βιώσιμη επίτευξη στόχων και αποτελεσμάτων και πάντα με γνώμονα την προστασία και τη στήριξη των ανθρώπων του στη χώρα.

Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου ELTON, με άξονα την απόλυτη δέσμευση προς τους μετόχους, επενδυτές, πελάτες και εργαζομένους μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v