Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Deal με Orilina Properties για μεικτή ανάπτυξη στο Ελληνικό

Τη δυνατότητα ανάπτυξης κτιρίου κατοικιών και κτιρίου με χώρους αναψυχής προβλέπει το μνημόνιο συνεργασίας της Orilina ΑΕΕΑΠ με τη Lamda. Στα 70 εκατ. ευρώ η συνολική εκτιμώμενη επένδυση.

Lamda: Deal με Orilina Properties για μεικτή ανάπτυξη στο Ελληνικό

Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. ανακοίνωσε τα εξής αναφορικά με το εμβληματικό έργο του Ελληνικού:

Στο πλαίσιο εφαρμογής του επιχειρηματικού σχεδίου για την ανάπτυξη του Ελληνικού, η ΕΛΛΗΝΙΚΟ Μ.Α.Ε. σύναψε Μνημόνιο Συνεργασίας (εφεξής το «MoU») με την ORILINA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ (εφεξής η «ORILINA PROPERTIES»), δυνάμει του οποίου τα μέρη θα εξετάσουν την απόκτηση από την πλευρά της ORILINA PROPERTIES του δικαιώματος επιφανείας επί τμημάτων της Ζώνης Ανάπτυξης του Παράκτιου Μετώπου του Ελληνικού και ειδικότερα επί γηπέδων, στην ευρύτερη περιοχή της Μαρίνας του Αγίου Κοσμά.

Τα εν λόγω γήπεδα, με δυνατότητα συνολικής δομήσιμης επιφάνειας μέχρι και 5.790 τ.μ. βρίσκονται ανάμεσα στον οικιστικό πύργο Riviera Tower και τον εμπορικό προορισμό του Riviera Galleria. Εντός των γηπέδων αυτών, θα αναπτυχθούν από την ORILINA PROPERTIES, αφενός κτίριο κατοικιών και λοιπών βοηθητικών εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης αυτών (με δυνατότητα συνολικής δομήσιμης επιφάνειας μέχρι και 4.565 τ.μ.), και αφετέρου κτίριο που θα περιλαμβάνει χώρους εστίασης, αναψυχής, ευεξίας, εκδηλώσεων, καθώς και πώλησης συναφών προς την εστίαση προϊόντων (με δυνατότητα συνολικής δομήσιμης επιφάνειας μέχρι και 1.225 τ.μ.).

Η συνολική επένδυση από την ORILINA PROPERTIES για την εν λόγω ανάπτυξη υπολογίζεται σε €70εκ.

Το εν λόγω MoU αναφέρεται σε ανάπτυξη κτιρίων που θα αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος των ευρύτερων αναπτύξεων της συγκεκριμένης περιοχής του Παράκτιου Μετώπου, και της γενικότερης αξιοποίησης του Ελληνικού.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v