Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμπάνια crowdfunding από τη startup CaptainBook.io

Με έδρα τη Νάξο το ταξιδιωτικό marketplace συνδέει προμηθευτές «εμπειριών», όπως περιηγήσεις κρασιού, οικολογικές εκδρομές, τοπική κουζίνα, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, πεζοπορία και άλλα, με ξενοδοχεία, οικοδεσπότες Airbnb και ταξιδιωτικά γραφεία.

Καμπάνια crowdfunding από τη startup CaptainBook.io

Το CaptainBook.io, η καινοτόμος marketplace B2B για ταξιδιωτικές εμπειρίες, με έδρα την Ελλάδα, προχωράει σε pre-seed χρηματοδότηση ύψους 250.000 ευρώ για τη μηχανή αναζήτησης κρατήσεων «εμπειρίας» που διαθέτει.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η διαδικτυακή πλατφόρμα ξεκίνησε επίσημα την καμπάνια crowdfunding στο seedblink και έχει ήδη πετύχει το 40% των στόχων της. Οι ιδρυτές αναζητούν πρόσθετη υποστήριξη για να πάνε την εταιρεία στο επόμενο επίπεδο.

Το CaptainBook.io είναι η πρώτη ταξιδιωτική marketplace που συνδέει προμηθευτές «εμπειριών» (περιηγήσεις κρασιού, οικολογικές εκδρομές, τοπική κουζίνα, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, πεζοπορία και άλλα) με τοπικούς μεταπωλητές, όπως ξενοδοχεία, οικοδεσπότες Airbnb και ταξιδιωτικά γραφεία. Η εταιρεία είναι μέλος του Elevate Greece και η πρώτη τεχνική startup που έχει συσταθεί στις Κυκλάδες και πιο συγκεκριμένα στη Νάξο.

«Αυτός ο γύρος θα μας βοηθήσει να φέρουμε προμηθευτές εμπειριών στο διαδίκτυο, σε μια αγορά που ανακάμπτει από την πανδημία», σημειώνει ο Jerome Bajou, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Captainbook.io.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το seedblink και προσκαλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την αναπτυσσόμενη αγορά ταξιδιωτικής εμπειρίας να επενδύσουν στο έργο μας, ξεκινώντας από 1.000 ευρώ», αναφέρει ο Luca Lattanzio, COO και συνιδρυτής του Captainbook.io. Για να συμμετάσχετε, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://investors.seedblink.com/landing/334c3e3de13c5e0f?

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v