Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Alpha Bank εγκαινιάζει το Xiaomi Pay

Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές υπόσχεται το νέο ψηφιακό πορτοφόλι της Xiaomi. Πώς και από ποιους μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τι κερδίζουν οι καλύτεροι και οι ταχύτεροι πελάτες.

Η Alpha Bank εγκαινιάζει το Xiaomi Pay

Η Alpha Bank, πρωτοπόρος στη διάθεση ψηφιακών πορτοφολιών (wallets) στην ελληνική αγορά, συνεχίζει να καινοτομεί στις ανέπαφες πληρωμές και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στη χώρα μας το Xiaomi Pay, σε αποκλειστική συνεργασία με τη Mastercard, για τους κατόχους καρτών Mastercard από την Alpha Βank.

Τokenization: Εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές 

Το Xiaomi Pay παρέχει τη δυνατότητα για εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές. Με την ασφαλή τεχνολογία του tokenization στον πυρήνα του, ο αριθμός της κάρτας πληρωμής παραμένει προστατευμένος, καθώς στη θέση του δημιουργείται ένας μοναδικός κρυπτογραφημένος αριθμός (token), ο οποίος χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση της εκάστοτε συναλλαγής.

Το νέο ψηφιακό πορτοφόλι της Xiaomi υποστηρίζεται επί του παρόντος από την ενημερωμένη έκδοση του δημοφιλούς fitness tracker Mi Smart Band 6 NFC, που πλέον υποστηρίζει τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών, και τα Xiaomi Watch S1 και Xiaomi Watch S1 Active.

Οι κάτοχοι καρτών Alpha Βank Mastercard μπορούν να συνδέσουν τις κάρτες τους στις υποστηριζόμενες wearable συσκευές, και να πληρώνουν με το Xiaomi Pay και την wearable συσκευή τους σε όλα τα φυσικά καταστήματα που διαθέτουν τερματικό αποδοχής (POS) ανέπαφων συναλλαγών. Παράλληλα, μπορούν να παρακολουθούν τις συναλλαγές τους μέσα από το myAlpha Web και το myAlpha Mobile, καθώς και μέσω της εφαρμογής Mi Fitness App, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store (για iOS συσκευές) και στο Google Play Store (για Android συσκευές).

Επιβράβευση πελατών για τις πρώτες συναλλαγές 

Στο πλαίσιο του επίσημου λανσαρίσματος του νέου wallet, η Alpha Βank μαζί με τη Mastercard επιβραβεύουν τους κατόχους καρτών Mastercard έκδοσης Alpha Βank. Οι 1.000 πρώτοι που θα πραγματοποιήσουν αγορές άνω των 5 ευρώ χρησιμοποιώντας το νέο Mi Smart Band 6 NFC θα επιβραβευθούν με το ποσό των 10 ευρώ!

Ψηφιακά και ανέπαφα

Υπενθυμίζεται ότι η τράπεζα έχει εισαγάγει καινοτόμες υπηρεσίες ψηφιακού πορτοφολιού, όπως το myAlpha Wallet, ενώ παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών και με άλλα wallets, όπως το Apple Pay, το Google Pay και το Garmin Pay.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v