Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Πούλησε το 50% του Alpha στην Primos Media έναντι 41 εκατ. ευρώ

Η εταιρεία ανακοίνωσε την μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας που ελέγχει τον τηλεοπτικό σταθμό.

Motor Oil: Πούλησε το 50% του Alpha στην Primos Media έναντι 41 εκατ. ευρώ

Συμφωνία με την Primos Media, θυγατρική επενδυτικής εταιρείας, για την μεταβίβαση μετοχών της Alpha Δορυφορική τηλεόραση ανακοίνωσε η Motor Oil. Οπως επισημαίνει μετά από τις μεταβιβάσεις μεταξύ θυγατρικών η άμεση και έμμεση συμμετοχή μεταξύ των πλευρών στην εταιρεία διαμορφώνεται στο 50%. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

H Motor Oil ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική της κυπριακή εταιρεία ΜΕDIAMAX HOLDINGS LIMITED, σύναψε με την εταιρεία PRIMOS MEDIA S.a.r.l. (έδρα Λουξεμβούργο - θυγατρική επενδυτικής εταιρείας) ιδιωτικό συμφωνητικό με ημερομηνία 29 Ιουνίου 2022. Με το εν λόγω ιδιωτικό συμφωνητικό συμφωνήθηκε η πώληση και μεταβίβαση από την ΜΕDIAMAX HOLDINGS LIMITED στην PRIMOS MEDIA S.a.r.l. :

• 3.955.780 μετοχών ή ποσοστού 50% του μετοχικού κεφαλαίου της κυπριακής εταιρείας ΝEVINE HOLDINGS LIMITED*, ιδιοκτήτριας ποσοστού 50,00001% της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. Μετά την εν λόγω μεταβίβαση η συμμετοχή εκάστης εκ των ΜΕDIAMAX HOLDINGS LIMITED και PRIMOS MEDIA S.a.r.l. στο μετοχικό κεφάλαιο της ΝEVINE HOLDINGS LIMITED διαμορφώνεται σε 50%.

• 8.571.382 μετοχών ή ποσοστού 100% της κυπριακής εταιρείας ΜARTIKORIO LIMITED* ιδιοκτήτριας ποσοστού 24,99999% της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. Το συνολικό τίμημα των ανωτέρω συναλλαγών συμφωνήθηκε σε Ευρώ 41.497.425.

Το τίμημα των Ευρώ 41.497.425 καταβλήθηκε ολοσχερώς στην ΜEDIAMAX HOLDINGS LIMITED και η ως άνω πώληση και μεταβίβαση των μετοχών της ΝEVINE HOLDINGS LIMITED και της ΜΑRTIKORIO LIMITED ολοκληρώθηκε. Κατόπιν των παραπάνω, η άμεση και έμμεση συμμετοχή εκάστης εκ των MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED και PRIMOS MEDIA S.a.r.l. στο μετοχικό κεφάλαιο της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. διαμορφώνεται σε 50%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v