Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ: Παραίτηση από τις δικαστικές διεκδικήσεις ενέκρινε η Γενική Συνέλευση

Η εταιρία παραιτείται από τις νομικές διεκδικήσεις κατά των πρώην μετόχων, όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση είναι αμοιβαία.

Ελλάκτωρ: Παραίτηση από τις δικαστικές διεκδικήσεις ενέκρινε η Γενική Συνέλευση

Ανάκληση όλων των αγωγών και νομικών διεκδικήσεων έναντι των πρώην μετόχων της Ελλάκτωρ, Greenhill και Kiloman, αλλά και κατά του κ. Αλέξανδρου Εξάρχου ενέκρινε η γενική συνέλευση της εισηγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, η κίνηση είναι αμοιβαία καθώς αποσύρονται όλες οι νομικές διεκδικήσεις και από την πλευρά των πρώην μετόχων, κατά της διοίκησης και των μετόχων της Eλλάκτωρ.

Οπως αναφέρει η απόφαση που ελήφθη στη σημερινή Γ.Σ., «η Τακτική Γενική Συνέλευση, μετά από πρόταση της μετόχου μειοψηφίας Reggeborgh Invest B.V., κατόπιν νόμιμης ψηφοφορίας, αποφάσισε υπέρ της παραίτησης της Εταιρείας από το δικαίωμα και το δικόγραφο της αγωγής της υπό ΓΑΚ 20946/2021/ΕΑΚ 4756/2021 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά, μεταξύ άλλων, και του κ. Αλεξάνδρου Εξάρχου, πρώην μέλους του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ (30.07.2018 – 27.01.2021), η οποία είναι κατά 100% θυγατρική της Εταιρείας και πρώην μη εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας (31.12.2020 – 27.01.2021), καθώς επίσης υπέρ της ανάκλησης της συναφούς έγκλησης που έχει κατατεθεί από την Εταιρεία ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών με ΑΒΜ Ε21-3653. Επίσης παρέχεται η εξουσιοδότηση προς το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας προκειμένου να προβεί σε κάθε αναγκαία ενέργεια προς την κατεύθυνση αυτή, στο πλαίσιο των τυχόν αρμοδιοτήτων των καταστατικών οργάνων θυγατρικών εταιρειών της Εταιρείας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v