Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ελινόιλ στηρίζει το έργο της Humanity Greece

Καλύπτει τις ανάγκες σε καύσιμα για τα οχήματα των εθελοντών, οι οποίοι παρεχουν είδη πρώτης ανάγκης στις ευάλωτες ομάδες.

Η Ελινόιλ στηρίζει το έργο της Humanity Greece

Η Ελινόιλ στηρίζει το έργο του οργανισμού Humanity Greece, αναλαμβάνοντας την κάλυψη των αναγκών σε καύσιμα για τα οχήματα των εθελοντών, οι οποίοι παρεχουν είδη πρώτης ανάγκης στους συμπολίτες μας που το χρειάζονται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο οργανισμός συνδέει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με όσους χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας. Μέσω του Πρότυπου Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου του Humanity Greece, στο οποίο γίνεται η αποθήκευση και διαλογή των αγαθών, αποστέλλονται σε εβδομαδιαία βάση πακέτα στήριξης σε οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας καθώς και σε πυρόπληκτες οικογένειες και πυροσβέστες σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Τα πακέτα εμπεριέχουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη και είδη προσωπικής υγιεινής. Η Ελινόιλ, μέσω του μεγάλου δικτύου πρατηρίων «ελίν» που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσφέρει αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις σε καύσιμα για τα οχήματα του Humanity Greece, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αποστολή αυτών των πακέτων σε όσους το έχουν ανάγκη, όπου κι αν βρίσκονται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v