Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Nikolopoulou foods νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1989. Στοχεύει στη συνένωση της παράδοσης με τα έθνικ προϊόντα στη βάση της μεσογειακής κουζίνας.

Η Nikolopoulou foods νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ επεκτείνεται περαιτέρω με την ένταξη μίας ακόμα αμιγώς ελληνικής εταιρίας, της Nikolopoulou foods. Η ιστορία του νέου μέλους της πρωτοβουλίας έχει μία ιστορική διαδρομή, που ξεκίνησε το 1989 με την παραγωγή καινοτόμων για την εποχή τροφίμων, και συγκεκριμένα spring rolls, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

H Nikolopoulou foods στοχεύει στη συνένωση της παράδοσης με τα έθνικ προϊόντα καθώς και την καινοτομία μέσα από την μεταποίηση αγροτικών προϊόντων σε δημιουργίες εμπνευσμένες από τη μεσογειακή κουζίνα αλλά και τις κουζίνες του κόσμου.

H εταιρία δημιούργησε, πρώτη στην Ελλάδα, τη σειρά φυτικών προϊόντων Veganact. Μέσα από συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ανέπτυξε καινοτόμα υποκατάστατα κρέατος και δημιούργησε τη σειρά φυτικού κρέατος Genius. 

Η Nikolopoulou foods ασπάζεται τις αξίες ης πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ενδυναμώνοντας το όραμα για ανάπτυξη του ελληνικού επιχειρείν και τη συμβολή στην εγχώρια Οικονομία και Κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v