Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προοδευτική: Ενημέρωση μετόχων για τη συμφωνία με την Lida Capital

Οι συμμετέχοντες στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, ενημερώθηκαν διεξοδικώς από τον Οικονομικό Σύμβουλο της εταιρείας κο Ιωάννη Γαλάκη, επί του περιεχομένου, της λειτουργίας και του επιχειρηματικού οφέλους της επιχειρηματικής συμφωνίας με την Lida Capital.

Προοδευτική: Ενημέρωση μετόχων για τη συμφωνία με την Lida Capital

Κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21.10.2022 και ώρα 10.30 π.μ.,  διαπιστώθηκε απαρτία, καθώς παραστάθηκαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν συνολικά 5.133.470 μετοχές , ήτοι ποσοστό 21.1% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και ως εκ τούτου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση συνεδρίασε εγκύρως και νομίμως για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο : Τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση, αναρίθμηση και κωδικοποίηση των διατάξεων του καταστατικού της εταιρείας σε ενιαίο κείμενο με σκοπό την εναρμόνιση και προσαρμογή του σύμφωνα με το άρθρο 183 του ν. 4548/2018, όπως αυτός ισχύει σήμερα.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση κατόπιν αναλυτικής παρουσίασης και επεξήγησης των παρεμβάσεων επί του Καταστατικού με σκοπό την εναρμόνισή του με τον ν. 4548/2018, όπως ισχύει αυτός σήμερα από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και Πρόεδρος της Συνέλευσης κο Γεώργιο Κοντολάτη και τον Νομικό Σύμβουλο αυτής, κο Γεώργιο Τσάφο, διαλογικής συζήτησης που ακολούθησε και της νόμιμης ψηφοφορίας, ενέκρινε ομοφώνως την : τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση, αναρίθμηση και κωδικοποίηση του συνόλου των διατάξεων του καταστατικού της εταιρείας σε ενιαίο κείμενο με σκοπό την εναρμόνιση και προσαρμογή του σύμφωνα με το άρθρο 183 του ν. 4548/2018, όπως αυτός ισχύει σήμερα.

Θέμα 2ο : Διάφορες ανακοινώσεις, εγκρίσεις και συζήτηση θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και της Γενικής Συνέλευσης κος Γεώργιος Κοντολάτης, ενημέρωσε τους παριστάμενους μετόχους για την θετική εξέλιξη γεγονότων και οικονομικών δεδομένων που περιλαμβάνονται στις χρηματοοικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας που έχουν ήδη εγκριθεί από την προηγηθείσα Τακτική Συνέλευση της Εταιρείας της 9 ης Σεπτεμβρίου 2022. 

Θέμα 3ο Ενημέρωση των κ.κ. Μετόχων για την επιχειρηματική συμφωνία της εταιρείας με τον διεθνή Όμιλο “LDA CAPITAL Limited”.

Οι συμμετέχοντες στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, ενημερώθηκαν διεξοδικώς από τον Οικονομικό Σύμβουλο της εταιρείας κο Ιωάννη Γαλάκη, επί του περιεχομένου, της λειτουργίας και του επιχειρηματικού οφέλους της εν λόγω συμφωνίας για την Εταιρεία, σε ακολουθία της Ανακοίνωσής της αρμοδίως. Το ως άνω θέμα της ημερήσιας διάταξης δεν τέθηκε σε ψηφοφορία, καθώς σκοπός ήταν η ενημέρωση των κ.κ. Μετόχων για τις συγκεκριμένες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου στην αρμοδιότητα του οποίου εμπίπτει η ως άνω συμφωνία και για τις οποίες οι κ.κ. Μέτοχοι, εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v