Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κληρώνει τηλεοράσεις και δωροεπιταγές με κάθε αγορά καυσίμων η ελίν

Με κάθε αγορά καυσίμων αξίας 30€ και άνω μέσω του προγράμματος «ελίν up επιβράβευση», οι καταναλωτές μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μία από τις 50 τηλεοράσεις Samsung Smart 55’’ 4K.

Κληρώνει τηλεοράσεις και δωροεπιταγές με κάθε αγορά καυσίμων η ελίν

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει και η ελίν υποδέχεται τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή με πλούσια δώρα

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, με κάθε αγορά καυσίμων αξίας 30€ και άνω μέσω του προγράμματος «ελίν up επιβράβευση», οι καταναλωτές μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μία από τις 50 τηλεοράσεις Samsung Smart 55’’ 4K. Με ποιότητα εικόνας που εντυπωσιάζει, η ελίν προσφέρει στους νικητές την εμπειρία του γηπέδου στο σπίτι τους, απολαμβάνοντας το φετινό Mundial σε ανάλυση Ultra HD με 3D κινηματογραφικό surround ήχο. 

Ταυτόχρονα, οι καταναλωτές μπαίνουν στην κλήρωση για μία από τις 200 δωροεπιταγές αξίας 50€ για χρήση σε οποιοδήποτε από τα πρατήρια του δικτύου της εταιρίας πανελλαδικά. Επιλέγοντας μάλιστα τα καινοτόμα καύσιμα Crystal Next, τα οποία προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου από το πρώτο κιόλας γέμισμα, η κάθε συμμετοχή διπλασιάζεται!

Η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι απλή. Όσοι είναι ήδη μέλη του προγράμματος, δεν έχουν παρά να σκανάρουν την κάρτα μέλους τους κατά την αγορά των καυσίμων. Όσοι δεν είναι μέλη, το μόνο που θα πρέπει να κάνουν πριν την αγορά καυσίμων είναι να εγγραφούν στο πρόγραμμα είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή elin up επιβράβευση, διαθέσιμη δωρεάν για iOS και android, είτε εκδίδοντας μία κάρτα μέλους στο πλησιέστερο πρατήριο ελίν.

Η προωθητική ενέργεια ξεκινάει σήμερα 7 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: https://bit.ly/3TcFJGf

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v