Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκινά τον Δεκέμβριο διανομές delivery το BOX της Cosmote

Τα πρώτα μηχανάκια με την επωνυμία της βρίσκονται ήδη στους δρόμους, με πιλοτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με εταιρεία που διαθέτει έτοιμο στόλο. Τον επόμενο μήνα μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή ο σχεδιασμός.

Ξεκινά τον Δεκέμβριο διανομές delivery το BOX της Cosmote

Κερδίζει καθημερινά έδαφος το ΒΟΧ, η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού, καφέ αλλά και προϊόντων super market της Cosmote, με κάποιες έρευνες να εκτιμούν ότι πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Με στόχο να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση του, ξεκινά την παράδοση παραγγελίας με μηχανάκια που θα έχουν την επωνυμία BOX. Θα συνεργαστεί με εταιρείες που διαθέτουν στόλο δικύκλων για διανομές προκειμένου αρχικά να καλύψει επιχειρήσεις εστίασης που δεν έχουν τη δυνατότητα αποστολής των δικών τους προϊόντων - αγαθών.

Ήδη στην ιστοσελίδα του BOX έχουν αναρτηθεί ξεχωριστοί όροι χρήσης συνεργασίας εμπόρου με το BOX, όταν το τελευταίο αναλαμβάνει τη διανομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο μοντέλο παράδοσης που θα εισάγει το BOX θα αποτελείται από ένα τριπλό δίκτυο διανομής delivery και συγκεκριμένα από μισθωτούς διανομείς, συνεργάτες freelancers και εταιρείες που διαθέτουν στόλο δικύκλων για διανομές όπως για παράδειγμα εταιρείες courier. Γεγονός που θα μπορούσε να δημιουργήσει συνέργειες και με άλλες θυγατρικές του ομίλου, όπως για παράδειγμα την παράδοση προϊόντων από την αλυσίδα Γερμανός.

Η υπηρεσία σήμερα

Όπως δείχνουν έρευνες αγοράς, το BOX κινείται αντίθετα στο ρεύμα των τελευταίων μηνών, όπου παρατηρείται συρρίκνωση παραγγελιών και έχει καταφέρει να κερδίσει πλέον τη δεύτερη θέση της αγοράς delivery, αυξάνοντας συνεχώς τη διαφορά του από τον τρίτο παίκτη. Χάρη στο πρόγραμμα επιβράβευσης που διαθέτει αλλά και στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών του σε όλη την Ελλάδα, τη χρονιά που πέρασε συνολικά ο τζίρος και οι χρήστες του ΒΟΧ υπερδιπλασιάστηκαν.

Το ΒΟΧ, που ξεκίνησε την εμπορική του λειτουργία τον Δεκέμβριο του 2019, σήμερα συνεργάζεται με περισσότερα από 10.000 καταστήματα σε 64 πόλεις πανελλαδικά. Διευρύνεται σε νέες περιοχές και εμπλουτίζεται με νέους συνεργάτες, όπως μεγάλες αλυσίδες εστίασης, δημοφιλή brands και τοπικές επιχειρήσεις.

Συνεργασία με «Μασούτης», «Κρητικός», e-fresh.gr

Στο ΒΟΧ βρίσκεται το online supermarket e-fresh.gr, οι αλυσίδες Μασούτης και Κρητικός, αλλά και χιλιάδες καταστήματα φρέσκων τροφίμων. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν συνδυαστικά τα προνόμια του BOX με τα οφέλη και τις προσφορές των super market. Οι παραγγελίες προϊόντων super market είναι μια κατηγορία που ενισχύεται δυναμικά, με σταθερά ανοδικές πωλήσεις.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v