Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Από την Πειραιώς στην Strix δυο ομολογιακά της Marfin

Αφορά ένα κοινό ομολογιακό δάνειο έκδοσης της εταιρίας ποσού έως 305 εκατ. ευρώ και έναν μετατρέψιμο ομολογιακό τίτλο ύψους 425 εκατ. ευρώ.

Από την Πειραιώς στην Strix δυο ομολογιακά της Marfin

Μεταβιβάσθηκαν από την Τράπεζα Πειραιώς προς την εταιρεία "STRIX Holdings L.P. το σύνολο των ομολογιών του από 14.5.2021 κοινού ομολογιακού δανείου και του από 31.7.2017 μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της MARFIN INVESTMENT GROUP, όπως ανακοίνωσε η τελευταία.

Συγκεριμένα:

"H «MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «η Εταιρία») ανακοινώνει, σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης που έλαβε, ότι το σύνολο των ομολογιών α) του από 14.5.2021 κοινού ομολογιακού δανείου έκδοσης της Εταιρίας ποσού έως €305 εκ. και σημερινού ανεξόφλητου υπολοίπου
€282,9 εκ. πλέον τόκων και β) του από 31.7.2017 μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου έκδοσης της Εταιρίας αρχικού ποσού έκδοσης ύψους €425 εκ. και σημερινού ανεξόφλητου υπολοίπου ύψους €161,8 εκ. πλέον τόκων, μεταβιβάσθηκε από την αρχική ομολογιούχο «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.» προς την εταιρία «STRIX Holdings L.P.» που έχει συσταθεί και λειτουργεί σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ιρλανδίας".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v