Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κοντά στην απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού της Epsilon Net η Εθνική Τράπεζα

Επιβεβαιώνει τις συζητήσεις η εισηγμένη. Η κίνηση αποσκοπεί στην από κοινού δραστηριοποίηση των δύο πλευρών στο μέτωπο του fintech και των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Κοντά στην απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού της Epsilon Net η Εθνική Τράπεζα

Πολύ κοντά στην απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού της Epsilon Net βρίσκεται η Εθνική Τράπεζα, καθώς οι σχετικές διαπραγματεύσεις φαίνεται πως βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην από κοινού δραστηριοποίηση των δύο πλευρών στο μέτωπο του fintech και των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έτσι ώστε μέσα από τα προγράμματα της Epslion Net να εκτελούνται τραπεζικές συναλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία για τους πελάτες.

Το ποσοστό που θα αποκτήσει η Eθνική Τράπεζα στην εισηγμένη εταιρεία πληροφορικής αναμένεται να είναι μειοψηφικό, με πιθανότερο σενάριο την ολοκλήρωση της συναλλαγής μέσα στο επόμενο 15νθήμερο.

Η εταιρεία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στο χρηματιστήριο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ. Ειδικότερα, όπως αναφέρει: «Η  εταιρεία EPSILON NET ενημερώνει  το επενδυτικό κοινό ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας με τον Όμιλο της Εθνικής Tράπεζας.

Η ολοκλήρωση των συζητήσεων αναμένεται το προσεχές διάστημα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v