Στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» συμμετέχει εθελοντικά η Wolt Market

Κεντρικός στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλλει στην προσπάθεια συγκράτησης τιμών. Οι πελάτες θα μπορούν να προηθεύονται βασικά αγαθά όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 08:00 έως τις 00:00.

Στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» συμμετέχει εθελοντικά η Wolt Market

H Wolt Market αποφάσισε να συμμετέχει εθελοντικά στην κυβερνητική πρωτοβουλία για το «Καλάθι του Νοικοκυριού» συμβάλλοντας στην καταπολέμηση του κύματος ανατιμήσεων στην ευρύτερη αγορά και στην συγκράτηση του πληθωρισμού. Το «Καλάθι του Νοικοκυριού» της Wolt Market θα αριθμεί 57 προϊόντα, τα οποία θα είναι στην συντριπτική τους πλειονότητα επώνυμα προϊόντα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Κεντρικός στόχος της Wolt Market είναι να συμβάλλει στην προσπάθεια συγκράτησης τιμών. Οι πελάτες θα μπορούν να προηθεύονται τα είδη του καλαθιού όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 08:00 έως τις 00:00, εντός περίπου 30 λεπτών στην πόρτα τους.

Σημειώνεται ότι ήδη από την 1η Οκτωβρίου 2022, η εταιρεία προχώρησε σε μειώσεις τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά. Αυτή η ενέργεια αφορούσε σε 1.500 κωδικούς προϊόντων όπως γαλακτοκομικά, ζυμαρικά, φρούτα, λαχανικά, απορρυπαντικά, καθώς κι άλλες κατηγορίες προϊόντων, σε όλα τα καταστήματα Wolt Market σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτή την σημαντική πρωτοβουλία και προσδοκούμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που καταβάλει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την συγκράτηση των τιμών. Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο, στεκόμαστε στο πλευρό του Έλληνα καταναλωτή προσφέροντας προσιτές τιμές σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Γενικός Διευθυντής της Wolt Market για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v