Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα εταιρία στο real estate από Inventio και Πάνο Παναγιωτίδη

Το νέο εταιρικό σχήμα με την επωνυμία Ιnventio EDGE Development θα δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη επενδύσεων ξένων θεσμικών επενδυτών συμπεριλαμβανομένου του χαρτοφυλακίου των ελληνικών δραστηριοτήτων της HIG Capital, το μέγεθος του οποίου αναμένεται να ξεπεράσει τα €300 εκατ. στα επόμενα χρόνια.

Νέα εταιρία στο real estate από Inventio και Πάνο Παναγιωτίδη

Η Inventio (www.inventio.gr) και ο Πάνος Παναγιωτίδης (πρώην Chief Operating Officer της Dimand A.E.), ανακοινώνουν τη στρατηγική συνεργασία τους με τη δημιουργία κοινής εταιρίας που θα δραστηριοποιηθεί στον τομέα της ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων (REAL ESTATE DEVELOPMENT).

Το νέο εταιρικό σχήμα με την επωνυμία Ιnventio EDGE Development, στο οποίο ο κος. Παναγιωτίδης αναλαμβάνει καθήκοντα CEO, θα δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη επενδύσεων ξένων θεσμικών επενδυτών συμπεριλαμβανομένου του χαρτοφυλακίου των ελληνικών δραστηριοτήτων της HIG Capital, το μέγεθος του οποίου αναμένεται να ξεπεράσει τα €300 εκατ. στα επόμενα χρόνια

Ο Πάνος Παναγιωτίδης, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημα καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου η INVENTIO και η HIG Capital. Είμαι σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της εταιρίας με projects που θα έχουν μεγάλη προστιθέμενη αξία για τους επενδυτές αλλά και την οικονομία.» 

Εκ μέρους της Inventio, που αποτελεί τον τοπικό εκπρόσωπο ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, και αποκλειστικού συνεργάτη της HIG Capital στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Μπήτρος δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Πάνο Παναγιωτίδη που φέρνει μαζί του εμπειρία και τεχνογνωσία 20 ετών στον χώρο του REAL ESTATE DEVELOPMENT, στοχεύοντας να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που διαμορφώνονται στον κλάδο καθώς και στη διεύρυνση παροχής ποιοτικών υπηρεσιών. Προσβλέπουμε στη συμβολή του για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των ήδη προγραμματισμένων projects καθώς και την προσθήκη νέων σημαντικών έργων στο χαρτοφυλάκιο της νέας εταιρείας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v