Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράταση στο θρίλερ για το deal JP Morgan-Viva Wallet

Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συμφωνίας επί των εγγράφων κλεισίματος της συναλλαγής, διαμηνύουν κύκλοι της ελληνικής πλευράς. Δόθηκε παράταση τουλάχιστον 10 ημερών.

Παράταση στο θρίλερ για το deal JP Morgan-Viva Wallet

Μικρή παράταση έλαβε η προθεσμία ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης του deal JP Morgan-Viva Wallet, σύμφωνα με κύκλους της ελληνικής πλευράς. Η παράταση κρίθηκε αναγκαία, λόγω της καθυστέρησης σύνταξης και συμφωνίας των νομικών εγγράφων για το κλείσιμο της συναλλαγής.

Εφόσον οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιωθούν, με επίσημες ανακοινώσεις από Viva και JP Morgan, οι δύο πλευρές επανήλθαν σε συγκλίνουσα πορεία, μετά από μια περίοδο φημολογούμενης διαφωνίας ως προς τους όρους αποεπένδυσης, σε βάθος μερικών ετών, της πλευράς πλειοψηφίας (Καρώνης - Αντύπας), που θα συνεχίσουν να ασκούν και το management του ομίλου.

Οι μέτοχοι μειοψηφίας έχουν συμφωνήσει από τον περασμένο Ιανουάριο την πώληση του 48,5% που κατέχουν στην JP Morgan. Υπενθυμίζεται ότι ο αμερικανικός κολοσσός εξαγόρασε, ήδη, το σύνολο των μετατρέψιμων ομολογιών, αξίας 80 εκατ. δολαρίων, που έχει εκδώσει η Viva, στο πλαίσιο της συμπεφωνημένης μελλοντικής αλλαγής μετοχικών συσχετισμών.

Εφόσον επιβεβαιωθεί από τις δύο πλευρές η παράταση των διαπραγματεύσεων, η παραίτηση του εκπροσώπου της Latsco, Ν. Βουτυχτή, από το Δ.Σ. της Viva εντάσσεται στη λογική της προετοιμασίας αποεπένδυσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v