Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την «Γιώτης» επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS

Αφορούν στο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων καθώς και ποιότητας στις εγκαταστάσεις παραγωγής σε Αθήνα, Αγρίνιο και Μάνδρα Αττικής.

Την «Γιώτης» επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS

Την εταιρεία Γιώτης, μια από τις μακροβιότερες αλλά και πιο δημοφιλείς εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Οι επαναπιστοποιήσεις αφορούν στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας των τροφίμων και το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της «Γιώτης».

Αναλυτικά, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιθεώρησε τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της «Γιώτης» καθώς και τις διαδικασίες της εταιρείας και ολοκλήρωσε:

  • Την πρώτη επιθεώρηση επιτήρησης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο FSSC 22000 v5.1 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων στα εργοστάσια παραγωγής στην Αθήνα και Αγρίνιο
  • Την πρώτη επιθεώρηση επιτήρησης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2018 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων στις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Αθήνα, Αγρίνιο και στις αποθήκες και κέντρο διανομής στην Μάνδρα Αττικής
  • Την πρώτη επιθεώρηση επιτήρησης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας στις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Αθήνα, Αγρίνιο και στις αποθήκες και κέντρο διανομής στην Μάνδρα Αττικής

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από τα 300 προϊόντα ενώ παράλληλα εξελίσσεται και συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην Ελλάδα, στηρίζοντας την τοπική οικονομία απασχολώντας πάνω από 370 Έλληνες εργαζόμενους και υιοθετώντας τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.

Η κυρία Έλενα Νικολάου, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέφερε πως:

«Η «Γιώτης», πέρα από κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ελληνικά “love brands” έχοντας κυριολεκτικά μεγαλώσει ολόκληρες γενιές. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη συνεργασία μας και βεβαιώνουμε σε όλους τους τόνους την προσήλωση της ΓΙΩΤΗΣ για την ασφάλεια των προϊόντων της, δίνοντας σημασία σε κάθε λεπτομέρεια».

Ο κύριος Δημήτρης Αλεξανδράκης, Διευθυντής Ποιότητας της Γιώτης Α.Ε. δήλωσε ότι:

Πρωταρχικός στόχος και δέσμευση της Γιώτης Α.Ε. είναι η παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας προϊόντων. Κύριος πυλώνας επίτευξης αυτού του στόχου είναι ο ορθός σχεδιασμός και η αυστηρή εφαρμογή των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων μας, βάσει των αντίστοιχων διεθνών προτύπων. Μέσω των πιστοποιήσεων των Συστημάτων αυτών επικυρώνεται η απόλυτη τήρηση και συμμόρφωση στις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v