Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην JP Morgan το 48,5% της Viva Wallet

Μπήκε τέλος στο πολύμηνο θρίλερ καθώς ολοκληρώθηκε η συναλλαγή. Ο αμερικανικός κολοσσός αποκτά το 48,5% από τους μετόχους μειοψηφίας.

Στην JP Morgan το 48,5% της Viva Wallet

Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η συναλλαγή μεταβίβασης του 48,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Viva Wallet στην JP Morgan στην αποτίμηση που είχε συμφωνηθεί από τον περασμένο Ιανουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αμερικανικός κολοσσός έχει ήδη εξαγοράσει το σύνολο των μετατρέψιμων ομολογιών, αξίας 80 εκατ. δολαρίων, που έχει εκδώσει η Viva, στο πλαίσιο της συμπεφωνημένης μελλοντικής αλλαγής μετοχικών συσχετισμών.

Την υπογραφή του SPA διαδέχθηκε πολύμηνη περίοδος. Η ΤτΕ έδωσε την έγκρισή της τον περασμένο Σεπτέμβριο και εν συνεχεία διευθετήθηκε το θέμα της τροποποίησης και τερματισμού του προγράμματος δικαιωμάτων προαίρεσης για απόκτηση μετοχών (stock option plan) που αφορά σε στελέχη και προσωπικό της εταιρείας.

Η καθυστέρησης σύνταξης και συμφωνίας των νομικών εγγράφων για το κλείσιμο της συναλλαγής απαίτησε μικρή παράταση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Το πότε και υπό ποιους όρους θα μεταβιβάσουν μέρος ή το σύνολο του ποσοστού της η πλευρά πλειοψηφίας (Καρώνης-Αντύπας) μένει να διευκρινισθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v