Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα ανοιχτά υπόλοιπα των πελατών στο επίκεντρο ΓΣ της Μουζάκης

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30 Ιανουαρίου συγκαλείται μετά από αίτημα μετόχου μειοψηφίας.

Τα ανοιχτά υπόλοιπα των πελατών στο επίκεντρο ΓΣ της Μουζάκης

Καλούνται οι μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Ανώνυμος Εταιρεία Βιομηχανίας, Εμπορίου, Μελετών και Επενδύσεων” σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 30η Ιανουαρίου 2023.

Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρ.141 Ν. 4548/2018, καθώς και την παρ. 1 του άρ. 31 του Καταστατικού της εταιρείας, κατόπιν αιτήματος μετόχου μειοψηφίας, το οποίο επιδόθηκε την 9.1.2023 στον Πρόεδρο ΔΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συγκαλεί έκτακτη γενική Συνέλευση την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 9:00 π.μ. στην έδρα της εταιρείας στην Λ. Κηφισού, αρ. 41, ΤΚ 12242, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις επί των ακόλουθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων περί διαχείρισης ορισμένων ανοιχτών υπολοίπων πελατών

2. Ενημέρωση και λήψη αποφάσεως περί μεταβολών στη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου

3. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων περί διαχείρισης εγγυητικής οφειλής της Εταιρείας προς πιστωτικά ιδρύματα λόγω δανειακών υποχρεώσεων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΗΛΙΟΣ Βιομηχανία Πλεκτικής Ανώνυμος Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία»

4. Διάφορα θέματα

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου και του Καταστατικού απαρτίας για την έγκυρη συνεδρίαση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο εδάφιο γ΄ της παρ. 2 του άρ. 130 Ν. 4548/2018.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v