Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναταράξεις στο τηλεπικοινωνιακό τοπίο φέρνει η νέα Nova

Οι τιμές και τα χαρακτηριστικά των νέων πακέτων της Nova, που ξεκίνησε τη νέα της πορεία ως ενοποιημένη εταιρεία με τη Wind. Οι πέντε κανόνες και η αισιοδοξία για αύξηση της συνδρομητικής της βάσης.

Αναταράξεις στο τηλεπικοινωνιακό τοπίο φέρνει η νέα Nova

Eνα νέο κεφάλαιο στην επιχειρηματική της ιστορία γράφει από χθες η νέα Νova, η οποία «πάτησε τη σκανδάλη» για έναν εμπορικό πόλεμο στα τηλεπικοινωνιακά πακέτα. 

H εταιρεία  δίνει ένα πρώτο δείγμα των «άγριων» εμπορικών της διαθέσεων ανακοινώνοντας απεριόριστη επικοινωνία με συμβόλαια από 13 ευρώ και πρόγραμμα Unlimited All, που προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας, SMS και δεδομένα, έναντι 33 ευρώ τον μήνα. 

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε τόσο ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova, όσο και ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της Nova και Πρόεδρος της BC Partners, στόχος είναι η αύξηση της συνδρομητικής βάσης της Nova, με την προσέλκυση νέων συνδρομητών με πακέτα ελκυστικά. Τη στρατηγική της εταιρείας παρουσίασε ο Chief Marketing Officer της Nova Μιχάλης Αναγνωστάκος, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε και στους πέντε κανόνες που πλέον διέπουν τη σχέση με τον καταναλωτή.

Συγκεκριμένα: 

Κανόνας 1

Σπάνε το τιμολογιακό taboo! Από σήμερα τα συμβόλαια για όλα τα νοικοκυριά της Nova είναι, όπως ανακοίνωσαν, πραγματικά προσιτά για όλους, με την απεριόριστη επικοινωνία να κοστίζει 13 ευρώ. 

Κανόνας 2

Τέλος πια οι εκπλήξεις στον λογαριασμό... ακόμα και να τελειώσουν τα data του προγράμματος, αφήνουν ελεύθερη την πρόσβαση για βασική χρήση του internet εντελώς δωρεάν.

Κανόνας 3

Τα απεριόριστα data δεν είναι για λίγους, είναι για όλους καθώς πλέον κοστίζουν 27 ευρώ τον μήνα. 

Κανόνας 4

Αλλάζουν τους κανόνες και στις ταχύτητες του internet με ελκυστικά πακέτα, προσφέροντας ταχύτητες έως 1 Gbps σε προσιτές τιμές.

Κανόνας 5

Είναι απόλυτα διαφανείς, ξεκάθαροι και δίκαιοι. Δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι πελάτες, όλοι θα απολαμβάνουν τις ίδιες τιμές.

Ο Chief Marketing Officer της Nova Μιχάλης Αναγνωστάκος

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Σταθόπουλο και στις επενδύσεις του ομίλου, που θα αγγίξουν τα 2 δισ. ευρώ, όπως είπε, σε κρίσιμες υποδομές, σε τεχνολογία, σε περιεχόμενο καθώς και σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. 

«Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να κλείσω με μία προτροπή σε αυτούς που ανεξαρτήτως μεγέθους και παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν να οραματίζονται και επιμένουν να τολμούν», κατέληξε ο κ. Σταθόπουλος. 

Κατά τη διάρκεια συζήτησης με δημοσιογράφους, ο κ. Σταθόπουλος ερωτήθηκε για τις εκλογές στη χώρα μας, απαντώντας με νόημα ότι οι επενδυτές απαιτούν σταθερότητα. 

Αναφερόμενος στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας τις χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετικές, εφόσον, βέβαια, δεν υπάρξει κάποιο ατύχημα πολιτικό, γεωπολιτικό κ.λπ. Συμμερίζεται επίσης το consensus των οικονομολόγων για το outlook της οικονομίας, δηλαδή ότι δεν αναμένεται ύφεση για την Ελλάδα το 2023. 

Από την πλευρά του, ο κ.  Γεωργιόπουλος υποστήριξε ότι έχουν 22.000 χιλιόμετρα οπτικής ίνας και μέσα σε 4 χρόνια στόχος είναι να τα διπλασιάσουν και να εξυπηρετούν 2,3 εκατομμύρια νοικοκυριά. 

«Η NOVA είναι εδώ, είναι ισχυρή, διαφορετική και υιοθετεί κανόνες για τον πελάτη, για να έχει καλύτερα προϊόντα, καλύτερες τιμές και καλύτερη εμπειρία», είπε με νόημα. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v