SiNSAY: Ντεμπούτο για την «πολωνική Zara» στο Ηράκλειο Κρήτης

Πρώτος σταθμός για την αλυσίδα το εμπορικό κέντρο Talos Plaza. Στόχος να δημιουργήσει δίκτυο με 30 καταστήματα στην Ελλάδα.

SiNSAY: Ντεμπούτο για την «πολωνική Zara» στο Ηράκλειο Κρήτης

Στο Ηράκλειο της Κρήτης επέλεξε να κάνει το ντεμπούτο της στην Ελλάδα η πολωνική SiNSAY, που στοχεύει σε δίκτυο 30 καταστημάτων με ορίζοντα διετίας, ενώ λειτουργεί ήδη e-shop στην τοπική αγορά.

Η SiNSAY, η «πολωνική Zara» όπως είθισται να την αποκαλούν, ανοίγει το πρώτο της φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα αύριο, 27 Ιανουαρίου. Το brand, που δημιουργήθηκε το 2013, αποτελεί μέλος του χαρτοφυλακίου του ομίλου LPP, κορυφαίου λιανοπωλητή ειδών ένδυσης στην Πολωνία, με τριαντακονταετή παρουσία στην αγορά. Η LPP, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας, αναπτύσσει 5 εμπορικά σήματα, που απευθύνονται σε διαφορετικά κοινά: Sinsay, House, Mohito, Reserved και Cropp. Μέσω της δραστηριότητάς του ο όμιλος προσφέρει απασχόληση σε 11.000 εργαζόμενους. Η SiNSAY έχει αναπτύξει ηλεκτρονικές πωλήσεις αλλά και 523 φυσικά καταστήματα σε πάνω από 18 χώρες.  

Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην Ελλάδα ανοίγει στο εμπορικό κέντρο Talos Plaza, στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε χώρο 1.000 τ.μ. και το επενδυτικό πλάνο προβλέπει την είσοδο στην ελληνική αγορά και άλλων σημάτων της LPP. Τα εγκαίνια στο ακίνητο του εμπορικού κέντρου στο Ηράκλειο είναι αποτέλεσμα συμφωνίας που βρέθηκε σε πιο ώριμο επίπεδο, καθώς κυοφορούνται συμφωνίες για τοποθέτηση σε μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα κ.α.

Η πολωνική αλυσίδα fast fashion SiNSAY παράγει πωλήσεις κυρίως στην Πολωνία και συνολικά το 2021 εμφάνισε τζίρο 195,2 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v