Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαψεύδει συζητήσεις πώλησης του κλάδου παραχωρήσεων η Ελλάκτωρ

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν σε δήθεν επαφές της Eταιρείας με αντικείμενο την πώληση της θυγατρικής της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. είναι αναληθή και ανυπόστατα, τονίζει η Ελλάκτωρ.

Διαψεύδει συζητήσεις πώλησης του κλάδου παραχωρήσεων η Ελλάκτωρ

Φρένο στα δημοσιεύματα περί συζητήσεων για πώληση του κλάδου παραχωρήσεων βάζει με ανακοίνωσή της η Ελλάκτωρ

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: 

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία») ενημερώνει τo επενδυτικό κοινό (σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών) ότι τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν σε δήθεν επαφές της Eταιρείας με αντικείμενο την πώληση της θυγατρικής της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. είναι αναληθή και ανυπόστατα και διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά οποιαδήποτε φήμη περί συζητήσεων για την πώληση του κλάδου των παραχωρήσεων.

Η Διοίκηση της Εταιρείας παραμένει προσηλωμένη στην ανάπτυξη του Ομίλου και την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος σύμφωνα με την επιχειρησιακή της στρατηγική, συμπεριλαμβανομένων και των έργων παραχώρησης και ΣΔΙΤ που αποτελούν πλέον προτεραιότητα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v