Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρεκόρ εργασιών και ανανέωση εταιρικής ταυτότητας για την TÜV Hellas

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο στο 2030 και ακόμη πιο μακριά, δήλωσε η CEO της εταιρείας. Σε ποιους τομείς κατέγραψε τη μεγαλύτερη άνοδο.

Ρεκόρ εργασιών και ανανέωση εταιρικής ταυτότητας για την TÜV Hellas

Νέο ιστορικό υψηλό κατέγραψε ο κύκλος εργασιών της TÜV Hellas (TÜV NORD) το 2022, φτάνοντας τα €18 εκατ. στην Ελλάδα και τα €25 εκατ. συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών σε Κύπρο και Αίγυπτο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για τέταρτο συνεχόμενο ιστορικό υψηλό, αφού από το 2019 ο φορέας έχει σημειώσει αύξηση των πωλήσεων του κατά 60%, παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης.

Επίσης, προχώρησε σε 30 νέες προσλήψεις απασχολώντας πλέον 150 άτομα μόνιμου προσωπικού και περισσότερους από 200 εξωτερικούς συνεργάτες.

Ανάμεσα στους τομείς δραστηριότητας του Οργανισμού που κατέγραψαν τη μεγαλύτερη άνοδο τη χρονιά που πέρασε ήταν αυτοί των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Πιστοποίησης Προσώπων καθώς και της Πιστοποίησης Εγκαταστάσεων Ψυχαγωγίας.

Ανανέωση Εταιρικής Ταυτότητας

Παράλληλα, ο μητρικός οργανισμός TÜV NORD προχώρησε στην ανανέωση της εταιρικής του ταυτότητας. Η επωνυμία TÜV Hellas (TÜV NORD), παραμένει

H κ. Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV Hellas (TÜV NORD), δήλωσε:

«Η κατάρριψη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά του ιστορικού υψηλού στον κύκλο εργασιών του Οργανισμού μας είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα, με δεδομένη την τρέχουσα συγκυρία. Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους είναι ότι παράλληλα μεγαλώνουμε και ανανεώνουμε την οικογένεια των στελεχών μας, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του οργανισμού και την προσθήκη νέου και εξαιρετικού δυναμικού. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο στο 2030 και ακόμη πιο μακριά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v