Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρολοπάκ: Επενδυτική η θέση στη MIG, χτιζόταν από το 2012

Κρίναμε πως η επένδυσή μας απέδωσε τα δέοντα, με αποτέλεσμα να αποφασίσουμε την απόσυρσή μας, υποστηρίζει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Ρολοπάκ: Επενδυτική η θέση στη MIG, χτιζόταν από το 2012

«Εξετάζοντας τα δεδομένα, όπως διαμορφώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην αγορά, κρίναμε πως η επένδυσή μας απέδωσε τα δέοντα, με αποτέλεσμα να αποφασίσουμε την απόσυρσή μας από την εν λόγω επένδυση», υποστηρίζει η Ρολοπάκ σε ανακοίνωση που υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος Τρίχος Γαβριήλ, με αφορμή την απόφαση να μεταβιβάσει τις μετοχές MIG που είχε στην Tράπεζα Πειραιώς.

Αναλυτικά: 

Η Εταιρεία μας, Βιομηχανία Πλαστικών Ρολοπακ Α.Β.Ε.Ε., με έδρα τις Αχαρνές Αττικής, με μακροχρόνια παρουσία στον χώρο των πλαστικών σάκων απορριμμάτων, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής και χονδρικής πώλησης της επικράτειας, καθώς παράγει για λογαριασμό της το άκρως επιτυχημένο Brand EL-EF, όπως επίσης και πλήθος προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, για λογαριασμό συνεργαζόμενων Super Market.

Πέραν της βασικής μας δραστηριότητας -όπως περιγράφεται παραπάνω-, μέσω του δικτύου συνδεδεμένων εταιρειών μας (Ro Estate One, Ro Estate Two, Ro Estate Three), δραστηριοποιούμαστε ενεργά, όλα αυτά τα χρόνια, με την αγορά Real Estate και επενδυτικών χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Με αυτά τα δεδομένα, θέλουμε να διευκρινίσουμε πως η τοποθέτησή μας στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας Marfin Invetment Group χτίστηκε σταδιακά από το 2012 μέχρι και πρόσφατα, για λόγους αμιγώς επενδυτικούς.

Προς αποφυγήν λοιπών σεναρίων και παραπλανητικών πληροφοριών που κυκλοφορούν στα μέσα τις τελευταίες ώρες, τα οποία δεν συμβάλλουν στη σωστή πληροφόρηση των επενδυτών, διευκρινίζουμε το εξής:

Εξετάζοντας τα δεδομένα, όπως διαμορφώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην αγορά, κρίναμε πως η επένδυσή μας απέδωσε τα δέοντα, με αποτέλεσμα να αποφασίσουμε την απόσυρσή μας από την εν λόγω επένδυση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v