Διαθέσιμη και στο Ρέθυμνο η εφαρμογή Wolt

Aπό σήμερα, 30 Μαρτίου, οι κάτοικοι της πόλης μπορούν να κάνουν τις αγορές τους μέσα από την εφαρμογή, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 30 επιχειρήσεις.

Διαθέσιμη και στο Ρέθυμνο η εφαρμογή Wolt

Το Ρέθυμνο αποτελεί τη 10η πόλη στην οποία έχει παρουσία η Wolt και την 3η συνολικά στο νησί.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από την Πέμπτη 30 Μαρτίου, οι κάτοικοι του Ρεθύμνου μπορούν να κάνουν τις αγορές τους μέσα από την εφαρμογή της Wolt, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 30 επιχειρήσεις που είναι ήδη διαθέσιμες στην εφαρμογή.

Ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εστίασης αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά, ενώ παράλληλα, στην πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους και από επιλεγμένες επιχειρήσεις λιανικής. Η πρώτη αποκλειστική συνεργασία της Wolt στο Ρέθυμνο θα είναι το δημοφιλές brunch - cafe “Kookoo”.

O Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός ότι συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το αποτύπωμα της Wolt στην Ελληνική περιφέρεια. Το Ρέθυμνο και η Κρήτη αποτελούν σημαντικά, στρατηγικά σημεία για την περαιτέρω ανάπτυξη μας και είμαστε σίγουροι πως θα καλύψουμε στο έπακρο τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργώντας παράλληλα οφέλη για τα συνεργαζόμενα καταστήματα και την τοπική αγορά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v