Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Αστικά Ακίνητα: Στις 19 Ιουλίου η αποκοπή δικαιώματος για το μέρισμα

Οι πληρωμές προγραμματίζεται να αρχίσουν στις 26 Ιουλίου.

Alpha Αστικά Ακίνητα: Στις 19 Ιουλίου η αποκοπή δικαιώματος για το μέρισμα

Εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση της Alpha Αστικά Ακίνητα η διανομή μικτού μερίσματος ποσού ευρώ €0,26 ανά μετοχή, το οποίο σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις (άρθρο 64 του ν.4172/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει) υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 5% (με την εξαίρεση ή διαφοροποίηση του ποσοστού παρακράτησης για μετόχους οι οποίοι υπόκεινται σε ειδικές διατάξεις).

Συνεπώς, το καθαρό καταβαλλόμενο προς τους, μη εξαιρετέους από τη παρακράτηση Μετόχους ποσό του μερίσματος ανέρχεται στο ποσό των ευρώ 0,247 ανά μετοχή.

Σύμφωνα με την απόφαση της Τ.Γ.Σ., η διανομή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

- Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος του μερίσματος (ως ημερομηνία, δηλαδή, από την οποία οι μετοχές της Εταιρείας διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψης του μερίσματος) ορίζεται η Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 πριν από την έναρξη της συνεδρίασης.

- Ως ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων του μερίσματος (ως ημερομηνία, δηλαδή, κατά την οποία δικαιούχοι του μερίσματος είναι όλοι οι εγγεγραμμένοι μέτοχοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων της Εταιρείας «Σ.Α.Τ») (record date) ορίζεται η Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023.

- Ως ημερομηνία έναρξης πληρωμής του μερίσματος (κατά την οποία θα ξεκινήσει η διανομή του μερίσματος) ορίζεται η Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023.

* Δείτε αναλυτικά στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v