Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Trastor: Προσύμφωνο για απόκτηση δύο αγροτεμαχίων στον Ασπρόπυργο

Στα αγροτεμάχια θα ανεγερθούν δυο σύγχρονα κέντρα εμπορικής αποθήκευσης και διανομής, επιφάνειας 10.981 τ.μ. και 4.545 τ.μ., αντιστοίχως.

Trastor: Προσύμφωνο για απόκτηση δύο αγροτεμαχίων στον Ασπρόπυργο

H Trastor A.E.E.A.Π. ανακοινώνει ότι προχώρησε στην υπογραφή δεσμευτικού προσυμφώνου για την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας «ΦΙΝΕΑΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ιδιοκτήτριας δύο αγροτεμαχίων στον Ασπρόπυργο Αττικής, εκτάσεως 18.419 τ.μ. και 11.740 τ.μ., επί των οποίων θα ανεγερθούν δυο σύγχρονα κέντρα εμπορικής αποθήκευσης και διανομής, επιφάνειας 10.981 τ.μ. και 4.545 τ.μ., αντιστοίχως.

Η εν λόγω επένδυση θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού μεταβίβασης των μετοχών της προς απόκτηση ανώνυμης εταιρείας, μετά την πλήρωση συγκεκριμένων αιρέσεων που προβλέπονται στο προσύμφωνο.

Το συνολικό τίμημα για την αγορά των μετοχών της προς απόκτηση ανώνυμης εταιρείας θα ισούται με την αξία της καθαρής της θέσης (NAV), όπως αυτή θα προσδιοριστεί κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους του προσυμφώνου.

Η Εταιρεία θα ενημερώσει εκ νέου το επενδυτικό κοινό για την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου αγοραπωλησίας μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v