Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξάρχου-Intrakat: Αναμενόμενη η έρευνα της Επ. Ανταγωνισμού για Ακτωρ

Το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η Επιτροπή είναι αυτό που προβλέπεται από τη νομοθεσία και είναι εντός του χρονοδιαγράμματος που και οι αντισυμβαλλόμενες εταιρείες ανέμεναν, επισημαίνει.

Εξάρχου-Intrakat: Αναμενόμενη η έρευνα της Επ. Ανταγωνισμού για Ακτωρ

Επίσημη τοποθέτηση όσον αφορά την έναρξη ευρείας διερεύνησης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού όσον αφορά την εξαγορά της Άκτωρ έκανε ο CEO της Intrakat, κ. Α. Εξάρχου.

Ειδικότερα, σχετικά με το Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Ανταγωνισμού για έναρξη της Β' φάσης διερεύνησης και αξιολόγησης της συμφωνίας εξαγοράς της Ακτωρ ΑΤΕ από την Ιntrakat, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ιntrakat κ. Αλέξανδρος Εξάρχου σημείωσε ότι «η εξέλιξη της διαδικασίας ήταν απολύτως αναμενόμενη, μιας και όλες οι συμφωνίες παρόμοιου μεγέθους και σημασίας είθισται να εισέρχονται σε Β' φάση διερεύνησης και αξιολόγησης. Το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι αυτό που προβλέπεται από τη νομοθεσία και είναι εντός του χρονοδιαγράμματος που και οι αντισυμβαλλόμενες εταιρείες ανέμεναν. Η διοίκηση της εταιρείας εκφράζει την αισιοδοξία της ότι η εν λόγω συγκέντρωση θα εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού εντός του πλαισίου αυτού».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v