Συνεργασία tbi bank-Flip.gr προωθεί την κυκλική οικονομία

Από τον Σεπτέμβριο που η Flip.gr είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν ανακατασκευασμένα smartphones-tablets, έχοντας πρόσβαση σε εναλλακτικές επιλογές πληρωμής και χρηματοδότησης, που προσφέρει η tbi bank.

Συνεργασία tbi bank-Flip.gr προωθεί την κυκλική οικονομία

H tbi bank ενώνει τις δυνάμεις της με την Flip.gr, μια start-up που προωθεί την κυκλική οικονομία, μετατρέποντας τα μεταχειρισμένα κινητά τηλέφωνα και tablets σε καινούρια και πλήρως λειτουργικά και δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πρώτα τις ανακατασκευασμένες συσκευές και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην αγορά τους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, από τον Σεπτέμβριο που η πλατφόρμα Flip.gr είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, οι πελάτες - τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις - μπορούν πλέον να αγοράσουν ή να πουλήσουν ανακατασκευασμένα smartphones/ tablets, έχοντας πρόσβαση σε εναλλακτικές επιλογές πληρωμής και χρηματοδότησης, που προσφέρει η tbi bank, απευθείας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της πρώτης (www.flip.gr).

Η tbi bank προσφέρει είτε τη δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις - από 3 έως και 60 - με σταθερά επιτόκια που έχουν διάρκεια έως και 5 χρόνια είτε τη δυνατότητα αποπληρωμής σε 4 άτοκες δόσεις. Πέρα από την ευελιξία πληρωμής, η tbi bank σε συνεργασία με την flip, βάζουν στο επίκεντρο την εξυπηρέτηση και το συνολικό ταξίδι του καταναλωτή, δίνοντας το μοναδικό πλεονέκτημα της δοκιμαστικής περιόδου των 30 ημερών πριν την τελική απόφαση αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, για συσκευές αξίας 500€ και άνω, προσφέρεται μια περίοδος δωρεάν δοκιμής 30 ημερών πριν την πρώτη πληρωμή, ενώ για συσκευές μικρότερης αξίας και εντός του ίδιου χρονικού διαστήματος μπορούν να λάβουν πίσω στο λογαριασμό τους, το 100% της πρώτης καταβεβλημένης δόσης.

H Flip προσφέρει εγγύηση 24 μηνών, πολιτική επιστροφής 30 ημερών, γρήγορη παράδοση και τιμές έως και 40% χαμηλότερες από αυτές των νέων συσκευών. Τα ανακατασκευασμένα τηλέφωνα υποβάλλονται, επίσης, σε έλεγχο υλικού (hardware) και λογισμικού (software) 67 σημείων από ομάδα 100 εξειδικευμένων εργαζομένων, ενώ κάθε συσκευή έχει αποτύπωμα άνθρακα 63% χαμηλότερο κατά μέσο όρο από αυτό ενός νέου τηλεφώνου, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Θανάσης Μπάρδης, Head of Partners Enabling, tbi bank Greece δήλωσε:

«Μέσω της δυναμικής συνεργασίας με την Flip.gr, εισάγουμε στην ελληνική αγορά την πρωτοποριακή υπηρεσία ‘Try Now, Buy Later’, προσφέροντας ένα μοναδικό πλεονέκτημα στους καταναλωτές: την περίοδο δοκιμής των 30 ημερών. Ταυτόχρονα, η συνεργασία μας με την ρουμανική start up, flip, αποτελεί απτό παράδειγμα για τη δυνατότητα που προσφέρουμε στις εταιρίες να επεκτείνουν περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεων τους σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου δραστηριοποιούμαστε ήδη με επιτυχία».

Η Χρυσάνθη Βαλιανάτου, Country Manager, Flip Greece, δήλωσε:

«Η είσοδος της Flip στην ελληνική αγορά αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρίας να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αγοράζουν και πωλούν ηλεκτρονικές συσκευές, προσφέροντας τους μια πιο βιώσιμη λύση και ενισχύοντας συνολικά την κυκλική οικονομία. Φυσικά, είναι μεγάλη μας χαρά που πλέον επεκτεινόμαστε περαιτέρω στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προσεγγίζοντας ακόμη περισσότερους ανθρώπους και δίνοντας δεύτερη ζωή σε ακόμα περισσότερες συσκευές. Η συνεργασία μας με την tbi bank, μια challenger τράπεζα με σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία σε αγορές της ΝΑ Ευρώπης, μας βοηθά να δίνουμε στους καταναλωτές τη δυνατότητα να δοκιμάζουν τις υπηρεσίες μας στον δικό τους ρυθμό, είτε πληρώνοντας σε δόσεις, είτε δοκιμάζοντας την υπηρεσία Try Now, Buy Later».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v