Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ideal: Προχωρά σε έκδοση πενταετούς ομολόγου έως 100 εκατ. ευρώ

Η έκδοση θα διατεθεί μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας να εισαγάγει τους τίτλους προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου.

Ideal: Προχωρά σε έκδοση πενταετούς ομολόγου έως 100 εκατ. ευρώ

Την έκδοση πενταετούς διαπραγματεύσιμου ομολόγου ύψους έως 100 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η εισηγμένη, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες στη στήλη «Χαμαιλέων». 

Η IDEAL Holdings A.E. ανακοίνωσε στο χρηματιστήριο την πρόθεσή της, λαμβανομένων υπόψη και των συνθηκών της αγοράς, να προχωρήσει σε έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους, κατά κεφάλαιο, έως 100.000.000 Ευρώ και με ελάχιστο ποσό έκδοσης το ποσό των 80.000.000 Ευρώ, με διάρκεια πέντε έτη και να διαθέσει τις ομολογίες του Ομολογιακού Δανείου μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα και να τις εισαγάγει προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη σχετικά με την έκδοση του Ομολογιακού Δανείου με επόμενες ανακοινώσεις της.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v