Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Rollex

Η πρωτοβουλία διευρύνει το αποτύπωμά της με την ένταξη της ελληνικής βιομηχανίας που δραστηριοποιείται στα εργαλεία βαφής.

Νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Rollex

H πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διευρύνει το αποτύπωμά της με την ένταξη της Rollex, ελληνική βιομηχανία που δραστηριοποιείται στα εργαλεία βαφής.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Rollex ιδρύθηκε το 1958 από τον Στυλιανό Μαντούδη και δραστηριοποιείται στους τομείς παραγωγής ρολών, εργαλείων και αξεσουάρ βαφής. Η εξυπηρέτηση που παρέχει στους πελάτες της, αλλά κυρίως η ποιότητα των προϊόντων της, την καταξίωσε και την εδραίωσε ως την πρώτη επιλογή βιομηχανίας στον τομέα της. Το νέο Μέλος της Πρωτοβουλίας ξεχώρισε για την πρωτοπορία του στα εγχωρία δεδομένα και αναπτύχθηκε γρήγορα έχοντας ισχυρό επιχειρηματικό όραμα και πλάνο.

Σήμερα διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 7.000 τ.μ., υψηλής ποιότητας τεχνολογικές υποδομές και εξοπλισμό καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό. Με παρουσία στον κλάδο εδώ και 65 χρονιά η Rollex κατέχει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων βαφής που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και φέρουν πλήθος πιστοποιήσεων, όπως και η εταιρεία. Παράλληλα, ξεπερνώντας τα ελληνικά σύνορα, εξάγει τα προϊόντα της σε Αμερική, Ευρώπη, Κύπρο, Μέση Ανατολή, Αυστραλία, Βαλκάνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v