Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο από τη ΔΕΗ

Οι πελάτες μπορούν να καλούν την εταιρεία χωρίς χρέωση οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν. Ποια αιτήματα εξυπηρετούνται. Τι ισχύει επιπλέον για τους επαγγελματίες.

Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο από τη ΔΕΗ

Σε 24ωρη βάση, 365 ημέρες το χρόνο, λειτουργεί πλέον το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΗ και έτσι οι πελάτες μπορούν να καλούν δωρεάν στο 800 900 1000 οποιαδήποτε στιγμή προτιμούν για την εξυπηρέτησή τους. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το τηλεφωνικό κέντρο ΔEΗ:

  • προσφέρει ενημέρωση για νέα προϊόντα και υπηρεσίες,
  • δέχεται αιτήματα για τη σύναψη σύμβασης ρεύματος και φυσικού αερίου,
  • παρέχει πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με χρεώσεις που περιλαμβάνουν οι λογαριασμοί,
  • δίνει πληροφορίες για την εξέλιξη πορείας αιτημάτων
  • πραγματοποιεί εξόφληση λογαριασμών με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας,
  • πραγματοποιεί διακανονισμούς πληρωμών,
  • προσφέρει ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη για το myΔEΗ, τον νέο ψηφιακό κόσμο της ΔEΗ.
  • Video Call & Live Chat για εταιρικούς πελάτες

Για τους επαγγελματίες, η ΔEΗ, εκτός από το εξειδικευμένο τηλεφωνικό κέντρο 800 500 7000, δημιούργησε και δύο νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης στο dei.gr. Συγκεκριμένα, οι υφιστάμενοι και νέοι εταιρικοί πελάτες των προγραμμάτων ΔEΗ myBusiness 4All ή ΔEΗ myBusiness 4All+, έχουν τη δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών Video Call και Live Chat στην επικοινωνία τους με τη ΔEΗ.

Με την υπηρεσία Video Call, με ένα κλικ, ο εξειδικευμένος εκπρόσωπος βρίσκεται στην οθόνη του επαγγελματία για να τον εξυπηρετήσει και να λύσει κάθε απορία, ενώ υπάρχει και δυνατότητα προγραμματισμού ημερομηνίας και ώρας που εξυπηρετούν τον επαγγελματία για την επικοινωνία.

Η υπηρεσία Live Chat προσφέρει εξυπηρέτηση και υποστήριξη για τον επαγγελματία που προτιμά να γράφει από τον υπολογιστή ή το κινητό του τηλέφωνο, αντί να επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης. Η γραπτή συνομιλία πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο με εξειδικευμένο εκπρόσωπο ο οποίος είναι έτοιμος να λύσει κάθε απορία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v