Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023 αναδείχθηκε η Optima Bank

Η τράπεζα ξεχώρισε για την πελατοκεντρική φιλοσοφία της, τις επιδόσεις της, καθώς και την ανθεκτικότητα της στον μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό από τους Financial Times και τον διεθνή διαγωνισμό βραβείων του περιοδικού The Banker.

Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023 αναδείχθηκε η Optima Bank

Η Optima bank ανακηρύχθηκε ‘’Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023’’ από τους Financial Times και τον διεθνή διαγωνισμό βραβείων του The Banker.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσης της Optima bank να τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο και να θέτει ως στόχο την παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας. Στην διάκριση αυτή συνέβαλαν επίσης και ο διαφορετικός τρόπος λειτουργίας της τράπεζας, τα οικονομικά της αποτελέσματα, καθώς και οι καινοτομίες της.

Το περιοδικό “The Banker”, με παρουσία 90 χρόνων στο τραπεζικό ρεπορτάζ και γνωστό για τις αναλύσεις του αναφορικά με τον παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κλάδο, αξιολόγησε τα τραπεζικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, για να εντοπίσει εκείνα που έχουν παρουσιάσει εξαιρετικές επιδόσεις, ανθεκτικότητα και μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό. Τα επιτεύγματα της Optima bank και σε αυτούς τους τομείς, την έφεραν στο προσκήνιο, κερδίζοντας την τιμητική διάκριση “Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023”.

Ο κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, διευθύνων σύμβουλος της Optima bank, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση:

«Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε το βραβείο “Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023” από τους Financial Times και τον διεθνή διαγωνισμό βραβείων του “The Banker”. Η κορυφαία αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της αποτελεσματικής δουλειάς όλης της ομάδας μας και φυσικά ολοκληρώνει μία εντυπωσιακή για εμάς χρονιά, ύστερα από την εισαγωγή μας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλά και τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα 9μήνου που δημοσιεύσαμε πρόσφατα. Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση ότι η διαφορετική φιλοσοφία μας, μας έχει ήδη κατατάξει ως τράπεζα αναφοράς στην ελληνική αγορά.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v