Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παίρης: Στις 2 Φεβρουαρίου η ΓΣ για τροποποίηση των όρων ομολογιακού

Μεταξύ άλλων η ΓΣ καλείται να αναθέσει στο Διοικητικό Συμβούλιο την διαπραγμάτευση για τροποποίηση των όρων κοινού ομολογιακού δανείου.

Παίρης: Στις 2 Φεβρουαρίου η ΓΣ για τροποποίηση των όρων ομολογιακού

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Παίρης στις 2 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία στην έδρα της Εταιρίας στον Ασπρόπυργο Αττικής Θέση Γκορυτσά.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας

Θέμα 2ο: Ανασύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου και έγκριση νέας Επιτροπής Ελέγχου

Θέμα 3ο: Έγκριση νέας Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων

Θέμα 4ο: Ανάθεση, δυνάμει εντολής και πληρεξουσιότητας στο Διοικητικό Συμβούλιο όπως, κατόπιν διαπραγματεύσεων με τα ενδιαφερόμενα μέρη, τροποποιεί τους όρους του από 08.04.2020 κοινού ομολογιακού δανείου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας για την λήψη αποφάσεως στα παραπάνω θέματα της αρχικής ημερησίας διάταξης κατά την ημερομηνία της 2ας Φεβρουαρίου 2024, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, χωρίς να μεσολαβήσει νεότερη πρόσκληση σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 130 του Ν. 4548/2018, την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. (GMT +03:00), στα γραφεία στην έδρα της Εταιρίας 2 στον Ασπρόπυργο Αττικής Θέση Γκορυτσά, Τ.Κ. 19300.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v