Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοίγουν 25 Γενάρη οι οικονομικές προσφορές για τον ΒΟΑΚ

Οι προσφορές κατατέθηκαν τον περασμένο Μάιο και διεκδικητές του έργου είναι οι ΓΕΚ Τέρνα, Ακτωρ Παραχωρήσεις-Mytilineos και ΑΒΑΞ-Meridiam, ΑΙΓΗΣ.

Ανοίγουν 25 Γενάρη οι οικονομικές προσφορές για τον ΒΟΑΚ

Στις 25 Ιανουαρίου υπολογίζει η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ότι θα αποσφραγιστούν οι φάκελοι οικονομικών προσφορών για το μεσαίο τμήμα του ΒΟΑΚ που δημοπρατείται με παραχώρηση.

Σημειώνεται ότι οι τεχνικοί φάκελοι έχουν κατατεθεί και εγκριθεί και μετά την πάροδο της 10ήμερης προθεσμίας για τυχόν υποβολή ενστάσεων επιτρέπουν, σύμφωνα με τον υφυπουργό Νίκο Ταχιάο (φωτ.), να προχωρήσει το τελικό στάδιο της διαδικασίας, ώστε να αποκαλυφθεί ο προτιμητέος επενδυτής.

Υπενθυμίζεται ότι οι προσφορές κατατέθηκαν τον περασμένο Μάιο και διεκδικητές του έργου είναι: Η ΓΕΚ Τέρνα, Ακτωρ Παραχωρήσεις-Mytilineos και ΑΒΑΞ-Meridiam, ΑΙΓΗΣ.

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση του υπουργείου, εργασίες έχουν ξεκινήσει και επίσης έχουν καταβληθεί προκαταβολές στους αναδόχους τόσο για το τμήμα του ΒΟΑΚ, που εκτελείται ως δημόσιο έργο από την ΑΚΤΩΡ, όσο και το τμήμα ΣΔΙΤ (η κοινοπραξία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις - Ιntrakat).

* Δείτε την τοποθέτηση του αρμόδιου υφυπουργού για τις Υποδομές κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στη στήλη "Συνοδευτικό Υλικό"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v