Μείωση τιμών σε 1.200 προϊόντα από το efood market

Η μείωση τιμών, η οποία βρίσκεται σε ισχύ από την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, αφορά στο 30% περίπου του συνόλου των κωδικών προϊόντων του efood market.

Μείωση τιμών σε 1.200 προϊόντα από το efood market

Το efood market, το supermarket του efood, προχωράει σε άμεση μείωση τιμών σε 1.200 προϊόντα, θέλοντας, στη σημερινή οικονομική συγκυρία, να προσφέρει στους καταναλωτές του ποικιλία επιλογών σε προσιτές τιμές.

Η μείωση τιμών, η οποία βρίσκεται σε ισχύ από την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αφορά στο 30% περίπου του συνόλου των κωδικών προϊόντων του efood market και θα εφαρμοστεί σε βασικές κατηγορίες προϊόντων όπως στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και καθαριότητας, τα γαλακτοκομικά και αυγά, τα αλμυρά και γλυκά σνακ, τα καθαριστικά κ.λπ.

Ο νέος τιμοκατάλογος, στο ηλεκτρονικό ράφι του efood market θα έχει άμεσο, θετικό αντίκτυπο στις αγορές των καταναλωτών, προσφέροντάς τους ένα εύρος επιλογών σε χαμηλότερες τιμές, σε κατηγορίες προϊόντων βασικών και καθημερινών αναγκών. Σαφής προσανατολισμός του efood είναι να παραμείνει μια προσιτή επιλογή αγορών και γι’ αυτό τον λόγο διατηρεί μια συνεπή τιμολογιακή πολιτική, ενώ παρέχει προσφορές που ανανεώνει κάθε εβδομάδα.

Επιπλέον, με το ωράριο λειτουργίας του, καθημερινά από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:30 το βράδυ, Κυριακές και αργίες, ιδιαίτερα τις ώρες και ημέρες πέραν του ωραρίου λειτουργίας των supermarkets, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα, με σταθερές τιμές και με παραλαβή στον χώρο τους εντός 20 λεπτών από την παραγγελία.

Πρόθεση του efood, της #1 υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα, είναι η διατήρηση των νέων, χαμηλών τιμών, ενώ για το 2024 συνολικά, στοχεύει στην αύξηση των κωδικών προϊόντων και των επιλογών που παρέχει στους καταναλωτές του, μέσα από το efood market.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v