Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EKTEΡ: Διαψεύδει δημοσιεύματα για συζητήσεις συγχώνευσης με τη Δομική Κρήτης

Παραμένει στρατηγική επιδίωξη της ΕΚΤΕΡ Α.Ε. η συνεχής ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της, με σκοπό την αύξηση της πραγματικής αξίας και της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας στην κατασκευαστική βιομηχανία, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

EKTEΡ: Διαψεύδει δημοσιεύματα για συζητήσεις συγχώνευσης με τη Δομική Κρήτης

Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με ημερομηνία 14/2/2024 και με αρ. πρωτ. 408 / 14/02/14.02.2024, με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο και ειδικότερα στο άρθρο με τίτλο «Δομική Κρήτης: Τα σχέδια για συγχωνεύσεις και η αντίδραση της μετοχής», η ΕΚΤΕΡ με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι δεν βρίσκεται σε επίσημη ή ανεπίσημη συζήτηση για συγχώνευση με την ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

Παραμένει βεβαίως στρατηγική επιδίωξη της ΕΚΤΕΡ Α.Ε. η συνεχής ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της, με σκοπό την αύξηση της πραγματικής αξίας και της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας στην κατασκευαστική βιομηχανία. Στο πλαίσιο αυτό, η λήψη εργοληπτικού πτυχίου 7ης τάξης αποτελεί άμεσο στόχο για την ενίσχυση και εδραίωση της θέσης μας στην αγορά, και ήδη το πρώτο βήμα αποτέλεσε η εξαγορά του 56% της εταιρείας ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ Α.Ε. την 12/1/2024 για την οποία έχουν ήδη γίνει οι σχετικές ανακοινώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώσουμε εγκαίρως το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη αφορά την εταιρεία μας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί Κεφαλαιαγοράς, καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v