Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεκατρείς ελληνικές εταιρείες στην Έκθεση INHORGENTA MUNICH

Σημαντική ελληνική παρουσία στην Διεθνή Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο με συμμετοχή εκθετών από 37 χώρες.

Δεκατρείς ελληνικές εταιρείες στην Έκθεση INHORGENTA MUNICH

Με 13 εταιρείες συμμετείχε η Ελλάδα στην Διεθνή Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, INHORGENTA MUNICH 2024, που πραγματοποιήθηκε, πρόσφατα, στο Μόναχο.

Όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η φετινή 50η διοργάνωση, προσέλκυσε περισσότερους από 25.000 εμπορικούς επισκέπτες από 90 χώρες και 870 εκθέτες από 37 εθνικές αγορές.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, από την Ελλάδα συμμετείχαν οι εταιρείες: Acme art, Apostolos Jewellery, ATELIER ERRIKOS Errikos Andreopoulos - Maria Chatzalexi, The Brand Company, DIAMOND JOOLS, GIANNAKAKIS VASILIOS, Krinaki Handmade Jewelry, LEFTERIS MARGARITIS, MARGONI COLLECTION, Ploumi Evag-Paragioudakis Spyr O.E., THEODORA D., TZEVELEKOS BROS TZEVELION HELLAS και ATHANASIOS VELLIOS

Σημειώνεται ότι το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ανέλαβε για πρώτη φορά τη διοργάνωση των περιπτέρων των εταιρειών DIAMOND JOOLS και ATHANASIOS VELLIOS, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επιχειρηματικής δικτύωσης του φορέα.

Η επόμενη INHORGENTA MUNICH θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου στις 21 -24 Φεβρουαρίου 2025, στην οποία η Ινδία θα είναι τιμώμενη χώρα.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την INHORGENTA MUNICH, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

ΠΗΓΗ:  ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v