Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μια... ανάσα από το Champions League η Cosmote

Νικητής στον αγώνα για τα δικαιώματα των Champions League, Europa League και Conference League βγαίνει η εταιρία. Κλείδωσε κατά πληροφορίες η τριετής ανανέωση.

Μια... ανάσα από το Champions League η Cosmote

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η Cosmote να ανανεώσει την αναμετάδοση των αγώνων Champions League.

Πληροροφίες αναφέρουν ότι θα είναι ο «νικητής» του … αγώνα αναλαμβάνοντας από το 2024 έως και το 2027 την αναμετάδοση των αγώνων ποδοσφαίρου των Champions League, Europa League και Conference League.

Φαίνεται πως η βελτιωμένη προσφορά που κατέθεσε η Cosmote έγινε δεκτή και οι επίσημες αποφάσεις αναμένονται ίσως και στο τέλος της εβδομάδας. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Mega θα διατηρήσει το δικαίωμα μετάδοσης ενός αγώνα κάθε Τετάρτη ενώ ο Ant1 για πρώτη χρονιά θα διασφαλίσει διασφαλίσει την παράλληλη μετάδοση ενός αγώνα κάθε Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Cosmote TV αποφάσισε να μπει και στο δεύτερο γύρο διεκδίκησης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των οργανώσεων ποδοσφαίρου Champions League, Europa League και Confederations League της περιόδου 2024-2027 για τη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο οι διεκδικητές του Champions League οι οποίοι κατέθεσαν προσφορά στις 5 Δεκεμβρίου ήταν Cosmote TV, Mega και Antenna.

Το Champions League, το Europa League και το Europa Conference League της τριετίας 2024 – 2027 τέθηκαν σε δημοπρασία μέσα στο 2023 και Cosmote TV, Mega και Antenna υπέβαλαν κλειστές προσφορές στην TEAM, η οποία αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις για λογαριασμό της UEFA.

Οι αρχικές προσφορές φαίνεται πως δεν ικανοποίησαν την TEAM, οπότε ανακοινώθηκε και δεύτερος γύρος προσφορών όπου και οι τρειες εταιρείες κατέθεσαν προσφορές.

Σήμερα τα δικαιώματα διαθέτει ο ΟΤΕ, μαζί με την Alter Ego (Mega Channel) με την τελευταία να έχει το δικαίωμα μετάδοσης ενός αγώνα κάθε Τετάρτη που διεξάγεται στο Champions League.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v