Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vodafone: Ενεργοποίηση σταθερού και internet σε έως 24 ώρες για επιχειρήσεις

Επιπλέον, ενεργοποιείται αυτόματα η υπηρεσία Vodafone 4G Back up που διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία της υπηρεσίας σταθερής.

Vodafone: Ενεργοποίηση σταθερού και internet σε έως 24 ώρες για επιχειρήσεις

Tο Vodafone Instant Connect προσαρμόζεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων για ποιότητα και ταχύτητα, απλοποιώντας τη διαδικασία απόκτησης και ενεργοποίησης υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και internet. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για πρώτη φορά, με το Vodafone Instant Connect, η ενεργοποίηση νέας σύνδεσης σταθερής και internet Vodafone One Net ολοκληρώνεται πιο άμεσα από ποτέ, σε έως 24 ώρες.

Σήμερα, οι επιχειρήσεις χρειάζονται ευέλικτες λύσεις για να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Με έμφαση στην ταχύτητα και την αξιοπιστία, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να αποκτήσουν σταθερή τηλεφωνία Vodafone One Net μέσα σε μία μόνο ημέρα, μειώνοντας σημαντικά τον παραδοσιακά μεγάλο χρόνο αναμονής για ενεργοποίηση νέας σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας.

Σημαντικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας Vodafone Instant Connect είναι το δυναμικό μοντέλο συνδεσιμότητας. Με αρχική σύνδεση μέσω του δικτύου LTE/4G της Vodafone, οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν την άμεση λειτουργία τους, μεταφέροντας απρόσκοπτα τη σύνδεση τους σε Fiber ή Full Fiber ταχύτητες, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή σε εξοπλισμό ή κάποια επιπλέον ενέργεια από την πλευρά τους.

Επιπλέον, ενεργοποιείται αυτόματα η υπηρεσία Vodafone 4G Back up που διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία της υπηρεσίας σταθερής, και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στις βασικές τους δραστηριότητες χωρίς να ανησυχούν για πιθανές διακοπές στη σύνδεσή τους.

Με το Vodafone Instant Connect οι επιχειρήσεις μπορούν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι έχουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη που υποστηρίζει τις ανάγκες επικοινωνίας τους σε κάθε βήμα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Vodafone Instant Connect και τα χαρακτηριστικά του στο www.vodafone.gr/business/instant-connect

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v