Οκτάμηνη προθεσμιακή με επιτόκιο έως 3% λανσάρει η Optima

Η προθεσμιακή κατάθεση αφορά σε νέα κεφάλαια που θα τοποθετηθούν στην τράπεζα. Δυνατότητα πρόωρης εξόφλησης χωρίς ποινή. Τα χαρακτηριστικά και οι όροι.

Οκτάμηνη προθεσμιακή με επιτόκιο έως 3% λανσάρει η Optima

Η Optima bank, ανταποκρινόμενη στις συνθήκες της αγοράς και τις προσδοκίες των πελατών, παρουσιάζει μια προθεσμιακή κατάθεση με χαρακτηριστικά που την καθιστούν την ελκυστικότερη και αποδοτικότερη πρόταση σήμερα.

Η προθεσμιακή κατάθεση, που απευθύνεται σε νέους και υφιστάμενους ιδιώτες και επιχειρήσεις πελάτες, για νέα κεφάλαια στην τράπεζα, αποτελεί σήμερα την καλύτερη επιλογή στην τραπεζική αγορά, τονίζει η τράπεζα.

Η νέα προθεσμιακή που συνδυάζει ευελιξία και υψηλά επιτόκια, παρέχεται με τα εξής χαρακτηριστικά:

• Επιτόκια (μικτά ετησιοποιημένα):

  • 2,80% για ποσά από € 50.000 έως € 200.000
  • 3,00% για ποσά από € 200.000

Διάρκεια 8 μήνες

• Μηνιαίο εκτοκισμό

• Δυνατότητα πρόωρης ολικής εξόφλησης χωρίς ποινή στην ημερομηνία εκτοκισμού

• Αποκλειστικά για νέα κεφάλαια στην τράπεζα μετά την 1η Μαΐου 2024

Ο Head of Products & Marketing της Optima bank κ. Αλέξανδρος Βλαγκούλης σημείωσε σχετικά: «Η νέα προθεσμιακή κατάθεση που παρουσιάζουμε στην αγορά δεν είναι ένα ακόμα καταθετικό προϊόν, αλλά μία ολοκληρωμένη πρόταση με βασικά χαρακτηριστικά την απόδοση, την ευελιξία και την απλότητα. Συνεχής μας επιδίωξη είναι να προσφέρουμε στους υφιστάμενους πελάτες μας αλλά και σε νέους, που δεν μας έχουν ακόμα γνωρίσει, πρωτοποριακές λύσεις και προτάσεις που αποτελούν σημείο αναφοράς στην τραπεζική αγορά».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v