Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vodafone και SKY express επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Tο πρόγραμμα Vodafone Thank you δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές κινητής και σταθερής Vodafone να απολαύσουν αποδράσεις στους αγαπημένους τους προορισμούς με έκπτωση -15% σε πτήσεις προς Ελλάδα και Εξωτερικό που θα πραγματοποιηθούν από 1/9 έως 15/12.

Vodafone και SKY express επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Η Vodafone και η SKY express επεκτείνουν τη συνεργασία τους για να προσφέρουν ακόμη περισσότερα προνόμια, δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις των ταξιδιών να οργανώσουν τις αποδράσεις τους επωφελούμενοι από ειδικές εκπτώσεις που θα διατίθενται όλο το χρόνο σε πτήσεις της SKY express.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Vodafone Thank you δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές κινητής και σταθερής Vodafone να απολαύσουν αξέχαστες αποδράσεις στους αγαπημένους τους προορισμούς με έκπτωση -15% σε πτήσεις προς Ελλάδα και Εξωτερικό που θα πραγματοποιηθούν από 1/9 έως 15/12. Λαμβάνοντας κωδικό Thank you μέσα από το My Vodafone App, οι συνδρομητές που θα κάνουν κράτηση έως 30/6 μπορούν να χρησιμοποιήσουν την έκπτωση -15% στην τιμή του ναύλου που θα επιλέξουν. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Vodafone με τη SKY express, oι εκπτώσεις θα ανανεώνονται συνεχώς ώστε να προσφέρουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια μέσα στον χρόνο. 

Τo πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Vodafone Thank you δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές να κερδίζουν καθημερινά, απολαμβάνοντας αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις. Η επέκταση της συνεργασίας της Vodafone με τη SKY express εμπλουτίζει τις ταξιδιωτικές επιλογές των πελατών οι οποίοι μπορούν πλέον να ανακαλύψουν νέους προορισμούς με χαμηλότερο κόστος.

*Από την προσφορά εξαιρούνται τα δρομολόγια άγονων γραμμών.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ισχύουσες και μελλοντικές εκπτώσεις στις πτήσεις SKY express στο:  https://thankyou.vodafone.gr/offer/834

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v