Η REAL CONSULTING ανακοίνωσε ότι ο κ. Δημοσθένης Στασινόπουλος με την από 20 Απριλίου 2026 επιστολή του γνωστοποίησε ότι το ποσοστό συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανήλθε άνω του ορίου του 5%.
Ο κ. Δημοσθένης Στασινόπουλος του Νικολάου κατέχει συνολικά 1.545.900 κοινές ονομαστικές μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 5,034% του μετοχικού κεφαλαίου της Eταιρείας μέσω των ελεγχόμενων από αυτόν εταιρειών Nostira LTD και Al Mava Holding SA, η οποία με τη σειρά της ελέγχει την Envirtus Investments LTD.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την προηγούμενη γνωστοποίηση της 30ής Mαρτίου 2026, το αντίστοιχο ποσοστό συμμετοχής του ήταν 4,669%, έχοντας υποχωρήσει κάτω του ορίου του 5%.