Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΛΟΔΙΣ: Στις 8/5 η Γ.Σ. για stock options

Την αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων, την αγορά ιδίων μετοχών και την αλλαγή όρων του προγράμματος stock options, καλούνται, μεταξύ άλλων, να αποφασίσουν οι μέτοχοι της SingularLogic στη Γ.Σ. της 8/5.

ΛΟΔΙΣ: Στις 8/5 η Γ.Σ. για stock options
Την αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων, την αγορά ιδίων μετοχών και την αλλαγή όρων του προγράμματος stock options, καλούνται, μεταξύ άλλων, να αποφασίσουν οι μέτοχοι της SingularLogic στη Γ.Σ. της 8/5.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα πραγματοποιηθεί Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 22.05.2008 και Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση στις 05.06.2008.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων για την εταιρική χρήση 2007 μετά των εκθέσεων πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών της Εταιρίας.

2.Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2007.

3.Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή και ενός Αναπληρωματικού για την χρήση 2008 (01/01/2008-31/12/2008) και καθορισμός της αμοιβής του.

4.Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 του Κ.Ν. 2190/1920.

5.Έγκριση εκλογής νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

6.Αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας που αποφασίστηκε με την από 18.09.2006 Β' Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων και τροποποιήθηκε με την από 16.05.2007 Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία επικύρωσε την από 16.05.2007 σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

7.Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού συνεπεία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίσθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, λόγω αγοράς μετοχών από στελέχη, το προσωπικό της Εταιρίας και συνδεδεμένων με αυτή εταιριών κατ' εφαρμογή του Προγράμματος Διάθεσης Δικαιωμάτων Προαίρεσης (stock options).
8.Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού "Διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο" και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

9.Έγκριση αγοράς ίδιων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920 όπως ισχύει, παροχή σχετικής εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας και ανάκληση προηγούμενης μη υλοποιηθείσας απόφασης.

10.Παροχή άδειας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της Εταιρίας να μετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στη διοίκηση άλλων εταιριών.

11.Αλλαγή όρων του Προγράμματος Διάθεσης Δικαιωμάτων Προαίρεσης (stock options) για την απόκτηση μετοχών από τα στελέχη, το προσωπικό της Εταιρίας και συνδεδεμένων με αυτή εταιριών (άρθρο 13 του Κ.Ν. 2190/1920), που αποφασίστηκε από την 26.05.2006 Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Εταιρίας και τροποποιήθηκε με την απόφαση της από 18.09.2006 Β' Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη ρύθμιση των διαδικαστικών θεμάτων και λεπτομερειών.

12.Αλλαγή όρων του Προγράμματος Διάθεσης Δικαιωμάτων Προαίρεσης (stock options) για την απόκτηση μετοχών από τα στελέχη, το προσωπικό της Εταιρίας και συνδεδεμένων με αυτή εταιριών (άρθρο 13 του Κ.Ν. 2190/1920), που αποφασίστηκε από την από 16.05.2007 Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Εταιρίας και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη ρύθμιση των διαδικαστικών θεμάτων και λεπτομερειών.

13.Εναρμόνιση των διατάξεων των άρθρων του καταστατικού της Εταιρίας σύμφωνα με το Νόμο 3604/2007, ο οποίος τροποποίησε τον Κ.Ν. 2190/1920 "Περί Ανωνύμων Εταιρειών".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο