Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Επιβεβαιώνει εξαγορά στην Αλβανία

Η Euromedica γνωστοποιεί ότι, προχώρησε στην εξαγορά του 51% του δικτύου των διαγνωστικών κέντρων της εταιρίας IKEDA Ε.Π.Ε. στην Αλβανία μέσω της θυγατρικής της Euromedica Albania Holdings S.A.

Euromedica: Επιβεβαιώνει εξαγορά στην Αλβανία
Η Euromedica γνωστοποιεί ότι, προχώρησε στην εξαγορά του 51% του δικτύου των διαγνωστικών κέντρων της εταιρίας IKEDA Ε.Π.Ε. στην Αλβανία μέσω της θυγατρικής της Euromedica Albania Holdings, επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα του euro2day.gr.

Το συνολικό τίμημα που θα κληθεί η εταιρία να καταβάλει για το 51% θα είναι ποσού (α) 1.250.000 ευρώ (αρχική καταβολή) πλέον ποσού (β) 280.000 ευρώ (υπό την προϋπόθεση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων) και ποσού (γ) 375.000 ευρώ (μετά 24 μήνες, επίσης υπό τον όρο επίτευξης συγκεκριμένων στόχων).

Η εταιρία IKEDA ιδρύθηκε το 1999 και ξεκίνησε ως το πρώτο κέντρο βρογχοσκοπήσεων στην πόλη των Τιράνων. Σήμερα, μέσω ενός δικτύου 3 διαγνωστικών κέντρων (Τίρανα, Sukth και Kavaja) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά δίκτυα διαγνωστικών κέντρων στη χώρα με μεγάλο αριθμό συνεργαζόμενων ιατρών. Τα διαγνωστικά κέντρα διαθέτουν τα παρακάτω τμήματα:

Μικροβιολογικό εργαστήριο, Αξονικό Τομογράφο, Καρδιολογικό, Ουρολογικό, Παιδιατρικό, Γαστρεντερολογικό, Ακτινολογικό, Λιθοτριψίας κ.α.

Η εταιρία IKEDA μελετά την επέκταση των δραστηριοτήτων της στη δευτεροβάθμια περίθαλψη με τη λειτουργία σύγχρονου νοσοκομείου στην περιοχή των Τιράνων.

Με την ανωτέρω εξαγορά η Euromedica, επεκτείνοντας το δίκτυό της πέρα από τα Ελληνικά σύνορα, εισέρχεται για πρώτη φορά στο χώρο της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και στα Βαλκάνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v