Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Εξαγορά Διαγνωστικού Κέντρου

Η Euromedica ενημερώνει ότι υπέγραψε προσύμφωνο εξαγοράς για το 48% της εταιρίας Βογιατζής Μονοπρόσωπη Ιατρική Ε.Π.Ε, η οποία λειτουργεί διαγνωστικό κέντρο στο Διδυμότειχο.

Euromedica: Εξαγορά Διαγνωστικού Κέντρου
Η Euromedica ενημερώνει ότι υπέγραψε προσύμφωνο εξαγοράς για το 48% της εταιρίας Βογιατζής Μονοπρόσωπη Ιατρική Ε.Π.Ε, η οποία εντός του Ιουλίου 2008 θα μετατραπεί σε Ιατρική Ανώνυμη Εταιρία, οπότε και θα ολοκληρωθεί η εξαγορά. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η "ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Ε.Π.Ε." λειτουργεί διαγνωστικό κέντρο στο Διδυμότειχο, το οποίο διαθέτει σήμερα αξονικό και μαγνητικό τομογράφο ενώ με την ολοκλήρωση της εξαγοράς από τη EUROMEDICA θα προστεθούν νέα τμήματα.

Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση του 48% της εταιρίας είναι 432.000 ευρώ. Με την ανωτέρω εξαγορά, ο όμιλος EUROMEDICA ανεβάζει τον συνολικό αριθμό του δικτύου διαγνωστικών κέντρων που διαθέτει, σε 46.

Στην Αττική έχει σήμερα 19 διαγνωστικά κέντρα (τρία εκ των οποίων δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τη λειτουργία τους), 5 στη Θεσσαλονίκη πλέον του εργαστηρίου ΕΥΡΩΓΕΝΕΤΙΚΗ, 2 στην Κρήτη, 3 στο Βόλο, από ένα σε Λάρισα, Πτολεμαϊδα, Κοζάνη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα, Κόρινθο, Μυτιλήνη, Κατερίνη, Καστοριά, Καβάλα, Κέρκυρα και Διδυμότειχο, καθώς και τρία στην Αλβανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v